Volg ons…
Kijk ook eens bij…
Hondenvakanties

Hunneketravel

hovWilt u advertentieruimte huren, een product onder de aandacht brengen of misschien wel samen met ons een winactie organiseren? Op deze pagina kunt u meer informatie vinden: adverteren op opstapmetdehond
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de nieuwsbrief door middel van het sturen van een email. Inschrijven nieuwsbrief
Tags
Gallery
opstap8weken2 ronja Mini-paardjes Staarten
Disclaimer
Niets mag zonder onze toestemming van deze site worden overgenomen. Alle foto’s, kopfoto’s en teksten zijn – tenzij anders vermeld – eigendom van op stap met de hond. Wil je iets gebruiken of overnemen, neem dan contact met ons op. Op stap met de hond © 2010

Kvk: 27342699
BTW

Overijsel

2 Responses to “Overijsel”

 • m bijkerkNo Gravatar:

  bij het schoklandpad in losser zit een leuk stuk in de dinkel waar de honden & baasjes lekker kunnen pootjebaden/zwemmen, kinderen zoeken er ook vaak rivier kreeftjes met netjes. je kunt parkeren in de berm.

  in hellendoorn heb je “de uitkijk” erg leuk wandelgebied waar de honden los mogen, er is een wandelroute in het boekje van “nicky grootjes”

  in nijverdal heb je het “kattenbos” erg leuk losloop bos met erg veel honden, parkeren kan aan de holterweg.

  het twickelbos in delden kent ook een losloopstuk, je kunt parkeren bij kasteel twickel (denk wel aan 1 euro voor het uitrijden), de honden kunnen onderweg lekker zwemmen, de sloten stinken wel heel erg.

  het hulsbeek in oldenzaal heeft ook een leuk losloopbosje, je kunt parkeren op p2

 • SamanthaNo Gravatar:

  In de Lutte heb je Paviljoen ‘t Lutterzand. Hier kan je hele grote wandelingen maken met je hond. Hier moet de hond wel aan de riem, maar als je een stukje doorloop, dan krijg je een groot stuk waar de hond wel los mag lopen met water en een strandje, een speeltuin voor de honden.

Leave a Reply