Volg ons…
Kijk ook eens bij…
Hondenvakanties

Hunneketravel

hovWilt u advertentieruimte huren, een product onder de aandacht brengen of misschien wel samen met ons een winactie organiseren? Op deze pagina kunt u meer informatie vinden: adverteren op opstapmetdehond
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de nieuwsbrief door middel van het sturen van een email. Inschrijven nieuwsbrief
Tags
Gallery
Roofvogeldemonstratie Met zijn allen op pad p1010494ldd p1030140
Disclaimer
Niets mag zonder onze toestemming van deze site worden overgenomen. Alle foto’s, kopfoto’s en teksten zijn – tenzij anders vermeld – eigendom van op stap met de hond. Wil je iets gebruiken of overnemen, neem dan contact met ons op. Op stap met de hond © 2010

Kvk: 27342699
BTW

Losloopgebieden

Er zijn in Nederland verschillende leuke losloopgebieden, maar je moet nét maar even weten waar precies.
op deze pagina’s vind je losloopgebieden in Nederland. Sommigen hebben we (al) bezocht, anderen nog niet en hebben we van horen zeggen.

We willen altijd graag tips voor leuke, nieuwe, losloopgebieden. Stuur ons een mail of laat hieronder een berichtje achter en we voegen het gebied graag toe!

Op het kaartje hieronder staan een aantal wandelingen die wij al maakten.
Sommigen met foto’s.
Klik op het kaartje om de wandeling te zien.

View Saskia80′s profile on EveryTrail

Map your trips on EveryTrail

One Response to “Losloopgebieden”

  • ElineNo Gravatar:

    Ik zie op het kaartje in de buurt van Apeldoorn alleen maar Bussloo, en dat is dus alleen tussen 16 september en 16 mei toegankelijk voor honden. Maar op Het leesten heb je ons fantastische Hondenbos, met de ” natte neuzenroute” ( http://www.Hetleesten.nl)en op de kruising Hoog Buurloseweg- Europaweg in Apeldoorn heb je de ingang naar ook een prachtig vrijloopgebied met een spreng. Verder is er in het Orderbos in Apeldoorn een groot losloopgebied, en ook achter Paleis Het Loo, richting Julianatoren. Aan de Mheenlaan en Zwolseweg (voor paleis het Loo) zijn oa. grote omheinde uitlaatterreinen.

Leave a Reply