Volg ons…
Kijk ook eens bij…
Hondenvakanties

Hunneketravel

hovWilt u advertentieruimte huren, een product onder de aandacht brengen of misschien wel samen met ons een winactie organiseren? Op deze pagina kunt u meer informatie vinden: adverteren op opstapmetdehond
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de nieuwsbrief door middel van het sturen van een email. Inschrijven nieuwsbrief
Tags
Gallery
p1030628 Mine! Mine! img_8418 Beverburcht
Disclaimer
Niets mag zonder onze toestemming van deze site worden overgenomen. Alle foto’s, kopfoto’s en teksten zijn – tenzij anders vermeld – eigendom van op stap met de hond. Wil je iets gebruiken of overnemen, neem dan contact met ons op. Op stap met de hond © 2010

Kvk: 27342699
BTW

Hondenplons 2016!

plons

De hondenplons van 2016 was weer zeer geslaagd! Met prachtig weer en een lekker  zonnetje was het voor iedereen genieten.

Ruim 190 honden hebben geplonst in het zwembad. Bij de geleidehonden was het rustig,  maar zeker niet ongezellig! Er waren weer veel verschillende honden. Van groot tot  klein,  oud en jong. Met veel en met weinig haar. Mensen die er voor de vijfde keer waren, maar er  waren ook weer  nieuwe  deelnemers.

De baasjes konden naar hartelust shoppen en rondkijken op onze braderie, waar het ook  steeds gezellig druk was. Oude bekenden, maar ook nieuwe kraampjes.

Er werden veel doppen opgehaald voor geleidehond. Wij zorgen ervoor dat die daar    terecht komen.

Meer foto’s zijn te bekijken via onze facebookpagina. De foto’s staan in dit album.

 

 

Met niets anders dan positieve reacties kunnen we stellen dat deze vijfde hondenplons erg  geslaag was, en het is een prachtige jubileumeditie geweest!

 

 

plons2

Leave a Reply