Volg ons…
Kijk ook eens bij…
Hondenvakanties

Hunneketravel

hovWilt u advertentieruimte huren, een product onder de aandacht brengen of misschien wel samen met ons een winactie organiseren? Op deze pagina kunt u meer informatie vinden: adverteren op opstapmetdehond
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de nieuwsbrief door middel van het sturen van een email. Inschrijven nieuwsbrief
Tags
Gallery
p1000410 img_2309 Panorama dsc_3899
Disclaimer
Niets mag zonder onze toestemming van deze site worden overgenomen. Alle foto’s, kopfoto’s en teksten zijn – tenzij anders vermeld – eigendom van op stap met de hond. Wil je iets gebruiken of overnemen, neem dan contact met ons op. Op stap met de hond © 2010

Kvk: 27342699
BTW

Circle of Life beurs België

Op 16 augustus vindt de eerste Belgische Circle of Life beurs plaats bij Manege Woutershof te Kuringen. De beurs biedt informatie voor zowel particulieren als professionals over onderwerpen als natuurlijke verzorging en voeding, gezondheid, (dieren)communicatie en memorabilia.

Standhouders

Op de Circle of Life beurs zijn 30 standhouders aanwezig. Kunstenaars, natuurlijke voeding, een geneeskundige praktijk, dierenbeelden, dierencrematoria en nog veel meer, auteur Jose Beumers is aanwezig met haar Otsjo boeken. Naar verwachting komen er rond de 1000 bezoekers.

Locatie – datum – tijd        

De beurs vindt plaats op 16 augustus in Kuringen. De beurs is geopend van 11:00 tot 17:00u. Toegang is gratis. Honden zijn welkom.

Website
Op de site www.circle-of-life-beurs.com kunt u alle informatie nog eens teruglezen, u vindt hier ook de informatie over de andere beurzen. De Circle of Life beurs is in 2005 voor het eerst georganiseerd in Nederland.

Ook leuk om te lezen

Leave a Reply