Volg ons…
Kijk ook eens bij…
Hondenvakanties

Hunneketravel

hovWilt u advertentieruimte huren, een product onder de aandacht brengen of misschien wel samen met ons een winactie organiseren? Op deze pagina kunt u meer informatie vinden: adverteren op opstapmetdehond
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de nieuwsbrief door middel van het sturen van een email. Inschrijven nieuwsbrief
Tags
Gallery
img_0469 groepsfoto img_2276 's Avonds lezen onder het torentje
Disclaimer
Niets mag zonder onze toestemming van deze site worden overgenomen. Alle foto’s, kopfoto’s en teksten zijn – tenzij anders vermeld – eigendom van op stap met de hond. Wil je iets gebruiken of overnemen, neem dan contact met ons op. Op stap met de hond © 2010

Kvk: 27342699
BTW

Boekentip: Ben je nu helemààl Bedoodled

Het boek “Ben je nu helemààl Bedoodled” van Marielle Lentjes, is de musthave voor doodle-lovers. Het staat vol ervaringsverhalen vanuit het eerste jaar met Australische Labradoodle Twist en natuurlijk met veel prachtige foto’s! Leuk om te lezen voor iedereen die wat meer wil weten over deze honden, die zelf een doodle heeft en dus veel zal herkennen of die op het punt staat om een pup aan te schaffen. Iedereen die nog geen Australische Labradoodle kent of in huis heeft is gewaarschuwd: pas op, want het doodle-virus ligt op de loer!

Kijk voor meer informatie op de website: benjenuhelemaalbedoodled.nl

Leave a Reply