Volg ons…
Kijk ook eens bij…
Hondenvakanties

Hunneketravel

hovWilt u advertentieruimte huren, een product onder de aandacht brengen of misschien wel samen met ons een winactie organiseren? Op deze pagina kunt u meer informatie vinden: adverteren op opstapmetdehond
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de nieuwsbrief door middel van het sturen van een email. Inschrijven nieuwsbrief
Tags
Gallery
Huisje img_2502 Huys ter Horst Bram en Erica
Disclaimer
Niets mag zonder onze toestemming van deze site worden overgenomen. Alle foto’s, kopfoto’s en teksten zijn – tenzij anders vermeld – eigendom van op stap met de hond. Wil je iets gebruiken of overnemen, neem dan contact met ons op. Op stap met de hond © 2010

Kvk: 27342699
BTW

Kom jij ook in actie voor Sandy?

Elk jaar kiest Hersenwerk voor Honden een goed doel waarvoor zij een activiteit organiseert.
Dit jaar komen ze, op 25 augustus in Naarden-Vesting, in actie voor
Iris en haar hulphond (in opleiding) Sandy.
De zorgverzekering vergoed helaas niets, dus is dit jaar ons sponsor
evenement gewijd aan de opleiding van Sandy.
Op deze dag komen we in actie voor Sandy. Sandy is de hulphond van Iris. Iris is ziek maar haar zorgverzekering vergoed de kosten van de opleiding van Sandy tot hulphond niet, en dat terwijl Iris de hulp zo hard nodig heeft. Sandy is haar maatje, steun en toeverlaat en onmisbaar bij de dagelijkse gang van zaken. Sandy is in opleiding bij Bulters + Mekke en met de opbrengst van deze dag kunnen er een aantal lessen ‘ingekocht’ worden.

Schrijf je in voor een of twee workshops via:
Lees meer op: http://www.hersenwerkvoorhonden.nl/

Ook leuk om te lezen

Leave a Reply