Volg ons…
Kijk ook eens bij…
Hondenvakanties

Hunneketravel

hovWilt u advertentieruimte huren, een product onder de aandacht brengen of misschien wel samen met ons een winactie organiseren? Op deze pagina kunt u meer informatie vinden: adverteren op opstapmetdehond
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de nieuwsbrief door middel van het sturen van een email. Inschrijven nieuwsbrief
Tags
Gallery
2010-09-01-11-13-26 Midgetgolfen Ronja img_2429
Disclaimer
Niets mag zonder onze toestemming van deze site worden overgenomen. Alle foto’s, kopfoto’s en teksten zijn – tenzij anders vermeld – eigendom van op stap met de hond. Wil je iets gebruiken of overnemen, neem dan contact met ons op. Op stap met de hond © 2010

Kvk: 27342699
BTW

Aaien eerst vragen

Toen wij met Benco als puppy buiten liepen dook iedereen bovenop hem. Zo’n klein labradorpupje ziet er behoorlijk knuffelbaar uit. Wij vonden dat niet altijd leuk. Zeker als we met hem aan het trainen waren en er kwam weer iemand bovenop ‘m gedoken. Ook nu hij wat groter is zijn er kinderen die bovenop hem duiken. We leggen dan wel altijd (even) uit dat ze dat beter eerst kunnen vragen.

Niet elke hond vind het fijn om geaaid te worden.
En niet elke baas vind het fijn als de hond door iedereen geaaid word.

Hiervoor is er de Gizapaw waarschuwingssleeve.
Op de ene kant staat: ‘Liever niet aaien, en aan de andere kant: ‘aaien? eerst vragen’
De sleeves zijn gemakkelijk te bevestigen aan de halsband en de hondenriem.
De Rode kant is bijzonder geschikt voor bijvoorbeeld therapiehonden, hulphonden of asielhonden.

De waarschuwingssleeve was oorspronkelijk bedacht om hondenbeten te voorkomen. Vandaar de tekst “Aaien? Eerst vragen” op de groene kant en “Liever niet aaien” aan de rode kant. Het gaat erom dat je niet zomaar iedere hond kan aaien, ook al lijkt hij zo lief.

De sleeve is er in een grote (€13,95)en een kleine (€9,95)  uitvoering. Bestel de sleeve op de site van Aaien eerst vragen.

Kijk voor meer informatie over minder hondenbeten op www.minderhondenbeten.nl of op de site van het Landelijk Informatiecentrum Gezelschapsdieren

Leave a Reply