Volg ons…
Kijk ook eens bij…
Hondenvakanties

Hunneketravel

hovWilt u advertentieruimte huren, een product onder de aandacht brengen of misschien wel samen met ons een winactie organiseren? Op deze pagina kunt u meer informatie vinden: adverteren op opstapmetdehond
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de nieuwsbrief door middel van het sturen van een email. Inschrijven nieuwsbrief
Tags
Gallery
IF img_0637 5-maanden theehuis
Disclaimer
Niets mag zonder onze toestemming van deze site worden overgenomen. Alle foto’s, kopfoto’s en teksten zijn – tenzij anders vermeld – eigendom van op stap met de hond. Wil je iets gebruiken of overnemen, neem dan contact met ons op. Op stap met de hond © 2010

Kvk: 27342699
BTW

De jachthond als huishond

Wij hebben een jachthond, een Labrador. In het verleden heb ik jachttraining met Benco gedaan, maar helaas moest ik hiervoor ver rijden, en heb ik hier in de buurt (nog) niemand gevonden die jachttraining geeft.
Benco heeft werken als passie. “Die wil hij benutten. Hij wil actie, aan de slag! Dus wat zijn de meest voorkomende klachten van bazen: trekken aan de lijn, weglopen zodra de hond los is, geen aandacht, altijd maar die neus aan de grond…” (bron: Hond Inzicht)

Samen met Marleen van Hond InZicht en Rosemarijn van Honden op het spoor zou ik graag de workshop ‘De jachthond als huishond’ willen organiseren. Deze workshop zal gehouden worden op een prachtige locatie in Baarn.

In de workshop: De jachthond als Huishond gaan we op zoek naar de passie van jouw hond. We kijken naar jou als baas. Aan het eind van de workshop heb je handvatten gekregen om verder te gaan op een manier die bij jullie beiden past. Je hebt dan geleerd hoe je jouw hond kunt begeleiden in zijn passie. En de eerste stappen worden gezet naar een sterke band met wederzijds begrip en respect.

Tijdens de workshop ga je lekker aan het werk met je hond.
Een interessante workshop voor iedereen die iets meer wil doen dan alleen het bekende blokje om of achter een balletje aanrennen (bron: honden op het spoor)

Kijk voor meer informatie over de workshop op de site van Hond Inzicht of Honden op het spoor.

Voordat Marleen en Rosemarijn komen wil ik graag weten of er mensen zijn die hieraan mee willen doen.
Datum, locatie en plaats zijn nader te bepalen. Mocht je interesse hebben, mail me dan even, of laat hieronder een berichtje achter.

6 Responses to “De jachthond als huishond”

 • KirstenNo Gravatar:

  Lijkt mij onwijs leuk!

 • BrigitteNo Gravatar:

  Hoi Saskia, ik zou met Pontus graag willen meedoen aan die workshop!
  Groetjes, Brigitte

 • RiaNo Gravatar:

  Leuk initiatief, maar helaas voor ons te ver van huis. Succes.

 • EricaNo Gravatar:

  Hoi Saskia, Leuk initiatief. Lijkt me leuk om weer eens iets samen te doen. Ik begrijp dat Riwka zowel Storm als Bram al heeft opgegeven, dus dat komt wel goed.
  Hopelijk pik je een datum uit, waar ik nog geen andere afspraken heb staan.
  Groetjes Erica, knuffel van Bram

 • ChristaNo Gravatar:

  Hoi hoi,

  Lijkt me leuk om me te doen! Wij hebben een hele active engelse basset. Heb al eens gedacht aan een speurcursus vanwege zijn uitstekende reuk vermogen maar dit lijkt me ook wel wat. Tis alleen wel een eind rijden voor ons denk ik, we wonen in Apeldoorn…. Maar we horen graag wanneer er wat bekend is.

 • [...] data voor de workshop ‘de jachthond als huishond’ Zijn [...]

Leave a Reply