Volg ons…
Kijk ook eens bij…
Hondenvakanties

Hunneketravel

hovWilt u advertentieruimte huren, een product onder de aandacht brengen of misschien wel samen met ons een winactie organiseren? Op deze pagina kunt u meer informatie vinden: adverteren op opstapmetdehond
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de nieuwsbrief door middel van het sturen van een email. Inschrijven nieuwsbrief
Tags
Gallery
img_0663 img_2502 Gijs en Benco bleven beneden, Huys ter Horst collage
Disclaimer
Niets mag zonder onze toestemming van deze site worden overgenomen. Alle foto’s, kopfoto’s en teksten zijn – tenzij anders vermeld – eigendom van op stap met de hond. Wil je iets gebruiken of overnemen, neem dan contact met ons op. Op stap met de hond © 2010

Kvk: 27342699
BTW

Zwerfdieren Festival ‘Van de straat’, 1 april 2013

Organisator: Animal Foundation Platform
Animal Foundation Platform organiseert op 1 april (tweede paasdag) ‘Van de Straat’: een festival ter ere van Wereldzwerfdierendag[1] op 4 april.
· Een spectaculair outdoor festival met kijk-, speel- en doe-ervaringen voor baas en hond waarin het thema ‘straatleven’ verwerkt is
· Wandeling over het Erkemederstrand langs vier ervaringen: bewegen, beleven, overleven en beheersen
· Levendig marktplein met allerlei marktkramen voor mens en dier
· Entreeprijs € 4,- (volwassene) en € 1 (kind)
· Alle opbrengsten van het festival gaan naar goede doelen van de straat

Miljoenen dieren leven op straat. Ze worden opgejaagd, mishandeld en aan hun lot overgelaten. Het Zwerfdieren festival maakt mensen op een positieve manier bewust van het zwerfdieren probleem. Het maakt mensen bovenbdien bewust van hun verantwoordelijkheid EN van ieders vermogen om een bijdrage aan de oplossing te leveren.

‘Van de Straat’ is een beleving waarbij dingen ‘van de straat‘ gecombineerd worden met activiteiten voor honden en hun baasjes. Bezoekers leggen een wandeltocht over het strand af en leren over het leven op straat terwijl ze geïnspireerd worden door dingen van de straat. Tijdens de wandeling kom je straatmuzikanten, artiesten, streetdancers en verhalenvertellers tegen en kun je bijzondere activiteiten met je hond ondernemen. Deze insteek is uniek in de wereld!

AFP legt de link tussen je eigen beleving en het zwerfdieren probleem. Bezoekers dragen letterlijk een steentje bij door deel te nemen. Bij de ingang krijgt iedereen bij betaling van de entreeprijs vier steentjes. Tijdens de wandeling bepaalt iedereen zelf aan welke doelen hun steentje een bijdrage levert.
Wanneer?
1 april 2013 van 11:00 tot 18:00 uur

Waar?
Erkemederstrand Zeewolde
Erkemederweg 79
3896 LB Zeewolde (Flevoland)

Leave a Reply