Volg ons…
Kijk ook eens bij…
Hondenvakanties

Hunneketravel

hovWilt u advertentieruimte huren, een product onder de aandacht brengen of misschien wel samen met ons een winactie organiseren? Op deze pagina kunt u meer informatie vinden: adverteren op opstapmetdehond
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de nieuwsbrief door middel van het sturen van een email. Inschrijven nieuwsbrief
Tags
Gallery
De testkit De Log Cabin ff gek doen Heerlijk wandelen
Disclaimer
Niets mag zonder onze toestemming van deze site worden overgenomen. Alle foto’s, kopfoto’s en teksten zijn – tenzij anders vermeld – eigendom van op stap met de hond. Wil je iets gebruiken of overnemen, neem dan contact met ons op. Op stap met de hond © 2010

Kvk: 27342699
BTW

Lint van Labradors voor Kanjer Guusje

Wie doet er mee?
Op 6 oktober maken we een Lint van Labradors aan het strand van Wijk aan Zee. Kosten per meegebrachte labrador 5 Euro. De opbrengst gaat naar de Stichting KanjerGuusje. Zie blog van haar vader: http://guusje-lowie.blogspot.nl/
Bedoeling is om een zo lang mogelijk lint te maken van ( alleen) labradors bij de Noordpier in Wijk aan Zee.Nadat het lint gemaakt, gefilmd en gefotografeerd is, kunnen de deelnemers een mooie strandwandeling maken op het prachtige brede strand van Wijk aan Zee. Een mooie gelegenheid om eens met de labrador naar zee te gaan.

Chris ( cameraman/regisseur in opleiding) zal filmen en het filmpje kan dan bekeken worden op Youtube. Gaarne dit bericht zoveel mogelijk delen.

Via hotmail komen ook al aanmeldingen binnen van labrador eigenaren! Vooraanmelding via mail en/of facebook is wel handig, dan weten wij ongeveer hoeveel mensen met labradors wij mogen verwelkomen.

Dit alles begint om 11 uur.

Hierbij de link naar de Facebookpagina om je aan te melden.
Je kunt ook mailen naar: dorettestoeveken(at)hotmail.com

Leave a Reply