Volg ons…
Kijk ook eens bij…
Hondenvakanties

Hunneketravel

hovWilt u advertentieruimte huren, een product onder de aandacht brengen of misschien wel samen met ons een winactie organiseren? Op deze pagina kunt u meer informatie vinden: adverteren op opstapmetdehond
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de nieuwsbrief door middel van het sturen van een email. Inschrijven nieuwsbrief
Tags
Gallery
Blije hond Daar gaat 'ie! IF img_7234
Disclaimer
Niets mag zonder onze toestemming van deze site worden overgenomen. Alle foto’s, kopfoto’s en teksten zijn – tenzij anders vermeld – eigendom van op stap met de hond. Wil je iets gebruiken of overnemen, neem dan contact met ons op. Op stap met de hond © 2010

Kvk: 27342699
BTW

Koekjes bakken!

De koekjes – uitsteek – vormpjes zijn weer volop verkrijgbaar in de shop. Op de beurs van afgelopen weekend werd me regelmatig om recepten gevraagd. We hebben een aantal recepten verzameld op onze site.

Pindakaaskoekjes (en Liner koekjes voor de baas)

Tonijnkoekjes

Recepten voor de hond

De vormpjes zijn hier verkrijgbaar, al vanaf 1 euro!
Let op: de voorraad is beperkt! Ik ga wel weer bestellen in Amerika, maar dat duurt altijd even…

Leave a Reply