Volg ons…
Kijk ook eens bij…
Hondenvakanties

Hunneketravel

hovWilt u advertentieruimte huren, een product onder de aandacht brengen of misschien wel samen met ons een winactie organiseren? Op deze pagina kunt u meer informatie vinden: adverteren op opstapmetdehond
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de nieuwsbrief door middel van het sturen van een email. Inschrijven nieuwsbrief
Tags
Gallery
Leguanen (?!) img_2502 p1030599 img_2314
Disclaimer
Niets mag zonder onze toestemming van deze site worden overgenomen. Alle foto’s, kopfoto’s en teksten zijn – tenzij anders vermeld – eigendom van op stap met de hond. Wil je iets gebruiken of overnemen, neem dan contact met ons op. Op stap met de hond © 2010

Kvk: 27342699
BTW

Review – Quick Draw Leash

Wanneer je naar een losloopgebied gaat loop je als baas altijd met een lijn te sjouwen. Ik wel in ieder geval. Sommige lijnen kun je over je schouder hangen, maar bij andere lijnen gaat dat niet goed, of hangt de boel te ‘tikken’ tegen de rits van je jas of trui. De Quick Draw Leash van Ruffwear is daar een oplossing voor!

The Quick Draw Leash combineert loslopen met de veiligheid van  een korte lijn.

Bevestig hem gemakkelijk aan de halsband van de hond en draai de quick draw leash rond de hals van de hond en maak het einde vast met het klittenband.

Trek aan het uiteinde om de korte lijn weer uit te vouwen.
Wanneer je de lijn niet langer nodig hebt, draai de lijn opnieuw rond de halsband en maak het klittenband weer vast.

Handig!

Wij probeerden ‘m al een aantal keer, op het strand en in het bos. Hij is precies lang genoeg om een stuk mee te lopen van de auto naar het losloopgebied of wanneer er paard of een aangelijnde hond voorbij komt.
Sommige mensen gebruiken hem ook heel ‘sneaky’. Die laten de hond loslopen op plekken waar de hond eigenlijk niet los mag. Als er dan politie/controle komt dan maken ze de lijn los en hebben dan toch de hond aan de lijn…..

Verkrijgbaar in onze shop voor €14,95.
Klik hier om naar de shop te gaan.

De Quick Draw Leash is alleen het zwart met rode gedeelte.
De blauwe halsband is Privé bezit.

Leave a Reply