Volg ons…
Kijk ook eens bij…
Hondenvakanties

Hunneketravel

hovWilt u advertentieruimte huren, een product onder de aandacht brengen of misschien wel samen met ons een winactie organiseren? Op deze pagina kunt u meer informatie vinden: adverteren op opstapmetdehond
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de nieuwsbrief door middel van het sturen van een email. Inschrijven nieuwsbrief
Tags
Gallery
Niet zo diep p1030138 De Pasterze Gletsjer p1010498ldd
Disclaimer
Niets mag zonder onze toestemming van deze site worden overgenomen. Alle foto’s, kopfoto’s en teksten zijn – tenzij anders vermeld – eigendom van op stap met de hond. Wil je iets gebruiken of overnemen, neem dan contact met ons op. Op stap met de hond © 2010

Kvk: 27342699
BTW

Goois Hondenfestijn met ruim 300 honden!

Het was een zeer geslaagde dag! Er kwamen meer dan 300 honden een bezoek brengen aan het zwembad en even lekker zwemmen! Ook voor de baasjes was het heel gezellig! Er waren ruim 20 kraampjes met speelgoed, hondenkleding, hondenscholen en leuke activiteiten voor baas en hond.
De demo’s die gegeven werden waren ook heel geslaagd. Vooral de demo doggydance door Eline van Oosterom werd goed bezocht!
Je kon meedoen aan een workshops dogfrisbee! De honden waren enthousiast!
De workshop hersenwerk door Inge van Harte werd zo goed bezocht dat ze zelfs in de ‘pauze’ doorging met het geven van de workshop! Hersenwerk is hot!

Na de ‘lunchpauze’ in de demo’s gingen we verder met doggydance en jachthonden. De honden hadden er veel zin in, maar er waren ook wat lekkere luchtjes om aan te snuffelen! Het Kwispelaartje sloot af met een tweede workshop Dogfrisbee!

De 100 goodiebags waren binnen drie kwartier allemaal uitgedeeld, en we hebben zelfs een BN-er in badpak gesignaleerd!

Het weer was ons gunstig gezind gelukkig!

Kortom: een geslaagde dag met veel blije gezichten en kwispelende staarten!

Kijk op de

foto pagina

voor een leuke impressie van deze dagLeave a Reply