Volg ons…
Kijk ook eens bij…
Hondenvakanties

Hunneketravel

hovWilt u advertentieruimte huren, een product onder de aandacht brengen of misschien wel samen met ons een winactie organiseren? Op deze pagina kunt u meer informatie vinden: adverteren op opstapmetdehond
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de nieuwsbrief door middel van het sturen van een email. Inschrijven nieuwsbrief
Tags
Gallery
dsc_3899 Stuifduinen dus gevaarlijk p1000702
Disclaimer
Niets mag zonder onze toestemming van deze site worden overgenomen. Alle foto’s, kopfoto’s en teksten zijn – tenzij anders vermeld – eigendom van op stap met de hond. Wil je iets gebruiken of overnemen, neem dan contact met ons op. Op stap met de hond © 2010

Kvk: 27342699
BTW

Wat bakken we vandaag…


Het is niet echt lekker weer, tijd om iets leuks te doen! Na een natte wandeling bakte ik Pindakaaskoekjes. Ze liggen nu nog in de oven te ‘drogen.’ Ik ben Benieuwd wat de honden ervan vinden! Wil je ook proeven? Kom dan naar het Goois Hondenfestijn a.s. zondag!

Pindakaaskoekjes

2 kopjes tarwebloem
1 theelepel bakpoeder
1 kop pindakaas
1 kop magere melk

Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng alle ingrediënten door elkaar en rol het gevormde deeg uit. Snijd in stukken en leg die op een ingevette bakplaat. Bak 20 minuten, laat de koekjes afkoelen en bewaar ze in een afgesloten pot.

Ik nam een hele pot pindakaas (350 gram) en gebruikte die verder als maatbeker. Dus 1 pot pindakaas, 2 potten meel en 1 pot magere melk.

Ik sneed het uitgerolde deeg niet in stukjes, maar stak ze uit met vormpjes.

2 Responses to “Wat bakken we vandaag…”

Leave a Reply