Volg ons…
Kijk ook eens bij…
Hondenvakanties

Hunneketravel

hovWilt u advertentieruimte huren, een product onder de aandacht brengen of misschien wel samen met ons een winactie organiseren? Op deze pagina kunt u meer informatie vinden: adverteren op opstapmetdehond
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de nieuwsbrief door middel van het sturen van een email. Inschrijven nieuwsbrief
Tags
Gallery
Storm wil nog niet naar huis! img_0699 IF Samen zwemmen!
Disclaimer
Niets mag zonder onze toestemming van deze site worden overgenomen. Alle foto’s, kopfoto’s en teksten zijn – tenzij anders vermeld – eigendom van op stap met de hond. Wil je iets gebruiken of overnemen, neem dan contact met ons op. Op stap met de hond © 2010

Kvk: 27342699
BTW

Wandelen met je hond

Om u op weg te helpen en inspiratie te geven heeft de ANWB speciale gidsen met allerlei interessante weetjes en tips, leuke wandelingen en losloopgebieden per provincie voor uw hond. In de laatste uitgave vindt u zelfs 86 plekken voor waterpret, dus lekker afkoelen in het water!

De ANWB heeft weer een nieuw boekje met daarin leuke wandelroutes voor baas en hond. Er staan wandelingen in door het hele land, lange en korte wandelingen en door bos en heide. Voor elk wat wils dus!

Bij elke wandeling staat tips gegeven voor restaurantjes of bed and breakfast – locaties in de buurt.
Veel inspiratie voor leuke wandelingen dus!

het boekjes is te bestellen bij de ANWB.

Leave a Reply