Volg ons…
Kijk ook eens bij…
Hondenvakanties

Hunneketravel

hovWilt u advertentieruimte huren, een product onder de aandacht brengen of misschien wel samen met ons een winactie organiseren? Op deze pagina kunt u meer informatie vinden: adverteren op opstapmetdehond
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de nieuwsbrief door middel van het sturen van een email. Inschrijven nieuwsbrief
Tags
Gallery
Even afkoelen Cooper en de kong Kattenstraatje Uitzicht
Disclaimer
Niets mag zonder onze toestemming van deze site worden overgenomen. Alle foto’s, kopfoto’s en teksten zijn – tenzij anders vermeld – eigendom van op stap met de hond. Wil je iets gebruiken of overnemen, neem dan contact met ons op. Op stap met de hond © 2010

Kvk: 27342699
BTW

DogWalkTrail

Onze zomervakantie begon dit jaar in Oostenrijk.
We logeerden een week in de LogCabin vlakbij Piesendorf. Een geweldige houten blokhut voor 2- 3 personen.

Vlakbij de thuisbasis van DogWalkTrail in het Salzburgerland nabij de Zell am See/Kaprun en Kitzbühel/Kirchberg en Oostenrijks grootste Nationaal Park Hohe Tauern (Grossglockner) in het kleine dorpje Lengdorf (gemeente Niedernsill) liggen aan de zonzijde van het dal aan een rustig weggetje twee volledig uit hout opgetrokken, sfeervolle en van alle gemakken voorziene en mede op honden ingerichte chalets, de DogLogHomes.

Er waren twee steile trappetjes die ons naar ons huis brachten. Gelukkig was er ook een klein paadje waardoor Benco niet alle trappetjes af hoefde te lopen. Aan het einde van de week kon Benco heel goed traplopen!
Het Chalet had een goed ingerichte keuken met vaatwasser en oven en een (enge) trap naar de bovenverdieping waar een heerlijk bed stond. Voor het huis was een heerlijke veranda met een goed uitzicht over het dal en de bergen aan de overkant.
Er was een houtkachel voor in de winter en een barbecue voor in de zomer.

We konden (tegen betaling) deelnemen aan diverse activiteiten. Hiervoor moesten we op zondagavond inschrijven. De activiteiten zijn elke week anders, ook afhankelijk van het weer en de voorkeur van de deelnemers.
Bij elke activiteit/wandeling stond de moeilijkheidsgraad voor baas en hond aangegeven.
Wij hebben o.a. kano gevaren op de Zellersee, gewandeld in het Oerwoud bij Rauris, de Krimmler Watervallen bezocht en gereden over de GrossGlocker Hochalpstrasse en gewandeld met uitzicht op de Pasterze Gletsjer.

Het was een actieve maar erg leuke week. Ook Benco heeft het enorm naar zijn zin gehad! Hij liep kwispelend naast me aan de heupband, en op sommige plekken kon hij ook heerlijk los rondrennen en snuffelen.

Bianca en Francois van  DogWalkTrail proberen het je op alle vlakken naar de zin te maken met goede tips, wijze raad en gezellige gesprekken. Ze kunnen goede adviezen geven over een leuke en geschikte dagtocht of activiteit.
Naast de LogCabin is er nog een grotere blokhut: the Lodge en verhuren ze ook een appartement.
Ook organiseert DogWalkTrail activiteiten in België en in Nederland.

Kijk voor meer informatie op www.dogwalktrail.com

Leave a Reply