Volg ons…
Kijk ook eens bij…
Hondenvakanties

Hunneketravel

hovWilt u advertentieruimte huren, een product onder de aandacht brengen of misschien wel samen met ons een winactie organiseren? Op deze pagina kunt u meer informatie vinden: adverteren op opstapmetdehond
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de nieuwsbrief door middel van het sturen van een email. Inschrijven nieuwsbrief
Tags
Gallery
Samen zwemmen! img_8418 Benco wordt een filmster! groepsfoto
Disclaimer
Niets mag zonder onze toestemming van deze site worden overgenomen. Alle foto’s, kopfoto’s en teksten zijn – tenzij anders vermeld – eigendom van op stap met de hond. Wil je iets gebruiken of overnemen, neem dan contact met ons op. Op stap met de hond © 2010

Kvk: 27342699
BTW

Center Parcs Limburgse Peel

Vorige week waren wij een weekje op Center Parcs – park Limburgse Peel in America (L).
Het park was tot het begin van het jaar eigendom van Sunparcs, maar sinds kort is het park weer in handen van Center Parcs.
Vlakbij ligt park het Meerdal. Je kunt het andere park zien liggen, maar het is wel een stuk wandelen van de ene naar de andere hoofdingang.

In Noord-Limburg zijn weinig losloopgebieden voor honden. We hebben het in een aantal plaatsen gevraagd, maar niemand wist een losloopgebied(je) te vinden. Op veel plaatsen laten mensen wel hun hond los, en het wordt ook gedoogd. Dit ‘mag’ alleen als je geen jachthond hebt én de hond goed onder appèl.
Binnen de bebouwde kom moeten honden zéker aangelijnd zijn!
Officiële losloopgebieden zijn er niet!

Wij wandelden onder andere bij de Kasteelse Bossen in Horst aan de Maas. daar is ook een zwem/visplas. Honden mogen daar in het seizoen niet op het strand komen. Toen wij er waren was er verder niemand en lagen er dus ook geen mensen. Benco heeft even lekker kunnen rennen met een andere hond.

Aardbeienland is daar ook in de buurt, en honden zijn daar ook welkom! Wij waren daar al eens eerder.

Tijdens ons verblijf was ook het evenement ‘De slag om Gelre’ met o.a. middeleeuwse handelsmarkt en op zondag de levensechte veldslag. Erg leuk om even te gaan kijken, en in de open lucht. Benco is op zaterdagochtend gezellig mee geweest.

Wij hebben tijdens ons verblijf heerlijk gewandeld, lekker gegeten op een terrasje in Venlo, Roermond en Horst.

Op het park waren niet zo veel activiteiten, en het zwembad was ook niet zo erg uitgebreid. Voor ons was het echter prima, en hebben we enorm genoten!

Leave a Reply