Volg ons…
Kijk ook eens bij…
Hondenvakanties

Hunneketravel

hovWilt u advertentieruimte huren, een product onder de aandacht brengen of misschien wel samen met ons een winactie organiseren? Op deze pagina kunt u meer informatie vinden: adverteren op opstapmetdehond
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de nieuwsbrief door middel van het sturen van een email. Inschrijven nieuwsbrief
Tags
Gallery
mn p1010507ldd img_2328 p1030599
Disclaimer
Niets mag zonder onze toestemming van deze site worden overgenomen. Alle foto’s, kopfoto’s en teksten zijn – tenzij anders vermeld – eigendom van op stap met de hond. Wil je iets gebruiken of overnemen, neem dan contact met ons op. Op stap met de hond © 2010

Kvk: 27342699
BTW

Dag van de hond: 22 mei 2011

Tot nu toe waren er veel mooie landelijke initiatieven die aandacht vroegen voor de dieren in onze maatschappij. Voorbeelden hiervan zijn  ‘Dierendag’ op 4 oktober en de jaarlijkse ‘Week van het Huisdier’.
Vanaf 2011 heeft de hond, de beste vriend van de mens, daar zijn eigen dag bij!
De Raad van Beheer organiseert in 2011 namelijk haar eerste landelijke ‘Dag van de Hond’.

Tijdens deze dag kunnen alle (potentiële) hondeneigenaren op meer dan 25 plaatsen in het land terecht voor informatie, demonstraties en activiteiten op het gebied van (ras)honden en alle vormen van hondensport.

Thema 2011 ‘Kind & Hond’
Het thema van de eerste ‘Dag van de Hond’ is ‘Kind & Hond’. Dit betekent dat er die dag speciale aandacht is voor alles dat met de relatie tussen honden en kinderen te maken heeft. Dit is interessant en leerzaam voor alle gezinnen met kinderen die zelf honden hebben, maar ook voor kinderen die met honden in aanraking kunnen komen bij familie, vrienden en kennissen. Dit is dus eigenlijk bijna voor ieder gezin met kinderen van belang.

Op de website www.dagvandehond.nl kun je alle informatie over deze dag vinden, en tevens de locatie en de deelnemers die deze eerste dag van de hond meedoen!

Ook leuk om te lezen

Leave a Reply