Volg ons…
Kijk ook eens bij…
Hondenvakanties

Hunneketravel

hovWilt u advertentieruimte huren, een product onder de aandacht brengen of misschien wel samen met ons een winactie organiseren? Op deze pagina kunt u meer informatie vinden: adverteren op opstapmetdehond
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de nieuwsbrief door middel van het sturen van een email. Inschrijven nieuwsbrief
Tags
Gallery
's Avonds lezen onder het torentje img_0733 img_2229 p1010492ldd_0
Disclaimer
Niets mag zonder onze toestemming van deze site worden overgenomen. Alle foto’s, kopfoto’s en teksten zijn – tenzij anders vermeld – eigendom van op stap met de hond. Wil je iets gebruiken of overnemen, neem dan contact met ons op. Op stap met de hond © 2010

Kvk: 27342699
BTW

Dobbeplas, Nootdorp

Bij de Dobbeplas is een speciaal hondenbos waar honden het hele jaar door lekker los mogen rennen! Ook kunnen ze daar lekker zwemmen in de plas! Van 1 oktober tot 1 mei kun je met de hond de hele plas rond lopen. Dit is een wandeling van zo’n 6,5 kilometer.

Het is er vaak gezellig druk met allerlei honden en baasjes.

Website: Recreatieschap Zuid – Holland

Adres hondenbos: Oudeweg Nootdorp (vlakbij de molen)
Bij de molen is Eet- en drinkgelegenheid de Vang
Everytrail trip 29 april 2011

2 Responses to “Dobbeplas, Nootdorp”

  • AnnemarieNo Gravatar:

    o wat leuk,daar woon ik vlak bij, we gaan er geregeld heen, ook de hondenuitlaatservice loopt er vaak, naast de Vang is er ook een nieuwe tent (her)opend, vandaag toevallig!

  • SaskiaNo Gravatar:

    Vandaag ben ik aangesproken door een boa (bijz.opsporingsambtenaar) van de gemeente PijnackerNootdorp dat de honden niet los mogen rondom de Dobbeplas, alleen in het hondenbos, wat momenteel meer een moeras is. In de lente-zomer mogen de honden het rondje om de plas helemaal niet maken. Op mijn opmerking dat er heel veel mensen lopen met loslopende honden en dit echt niet zo is volgens mij, antwoordde hij dat mensen nou eenmaal kuddedieren zijn en dat het niets zegt dat iedereen het doet. Hij zei dat als de honden los mogen, dit apart moet worden aangegeven en dat is niet zo. Tja, wat moet ik nu? Ik loop er maar met een aantal printjes van websites die dit gebied als losloopgebied aanmerken.

Leave a Reply