Volg ons…
Kijk ook eens bij…
Hondenvakanties

Hunneketravel

hovWilt u advertentieruimte huren, een product onder de aandacht brengen of misschien wel samen met ons een winactie organiseren? Op deze pagina kunt u meer informatie vinden: adverteren op opstapmetdehond
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de nieuwsbrief door middel van het sturen van een email. Inschrijven nieuwsbrief
Tags
Gallery
Niet zo diep maranoa-1 img_0667 Cooper en de kong
Disclaimer
Niets mag zonder onze toestemming van deze site worden overgenomen. Alle foto’s, kopfoto’s en teksten zijn – tenzij anders vermeld – eigendom van op stap met de hond. Wil je iets gebruiken of overnemen, neem dan contact met ons op. Op stap met de hond © 2010

Kvk: 27342699
BTW

Wandeling stichting Dier en Project

Op zondag 15 mei organiseert de Stichting dier en project een weer een gezellige strandwandeling! De volledige opbrengst is bestemd voor Stichting Dier en Project. De stichting bekommert zich om elders opgegeven en uitgeprocedeerde (huis)dieren.

We verzamelen tussen 11.00 en 12.00 in Zoutelande, bij strandpaviljoen de Branding. Als we compleet zijn zullen we gezamenlijk richting Westkapelle wandelen, alwaar ons een warm welkom staat te wachten bij strandpaviljoen Scheldezicht. Na een rustpauze zullen we terug wandelen richting Zoutelande.

De kosten zijn 12,50. U krijgt hiervoor één consumptiebon en ook aan de inmiddels beroemde goodiebags wordt weer hard gewerkt. Aan het einde van de dag zullen we nog een loterij verzorgen. De dag zal tot ongeveer 15.30 duren.

Wij hopen u te mogen verwelkomen! In verband met de logistiek is het prettig als u zich vooraf aanmeld. Stuurt u svp een e-mail met daarin uw naam, telefoonnummer, het aantal wandelaars en honden naar christinevoordierenproject Beschikt u niet over een e-mail adres? Belt u dan (buiten kantoortijden) 0641959752

Wij verheugen ons op de wandeling en op uw komst!

Tijdschema:

Verzamelen: 11.00 – 12.00
Wandelen: 12.00 – 13.00
Rust: 13.00 – 14.00
Wandelen: 14.00 – 15.00
Eindpunt, loterij en afscheid: 15.00 – 16.00

Adres:
Strandpaviljoen de Branding
Westkapelseweg (Westerstrand 1) Zoutelande
Gratis parkeren in Zoutelande

Leave a Reply