Volg ons…
Kijk ook eens bij…
Hondenvakanties

Hunneketravel

hovWilt u advertentieruimte huren, een product onder de aandacht brengen of misschien wel samen met ons een winactie organiseren? Op deze pagina kunt u meer informatie vinden: adverteren op opstapmetdehond
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de nieuwsbrief door middel van het sturen van een email. Inschrijven nieuwsbrief
Tags
Gallery
p1000692 Gijs en Benco bleven beneden, Huys ter Horst img_1643 Zwembenco! Braaf!
Disclaimer
Niets mag zonder onze toestemming van deze site worden overgenomen. Alle foto’s, kopfoto’s en teksten zijn – tenzij anders vermeld – eigendom van op stap met de hond. Wil je iets gebruiken of overnemen, neem dan contact met ons op. Op stap met de hond © 2010

Kvk: 27342699
BTW

Beestjes en Baasjes 2011

Met dit prachtige weer reden wij op Eerste Paasdag naar Gent voor het evenement Beestjes en Baasjes. Op de Facebookpagina van het hondenblad Woef had ik kaartjes gewonnen. Via een kleine omweg, omdat het niet helemaal duidelijk was waar we precies naartoe moesten op het terrein van de Expo, kwamen we rond half 12 aan in Gent. Het was nog niet erg druk, en konden zo doorlopen overal. Bij de ingang kregen we gelijk hondenpoepzakjes van Lotto en werden we op de foto gezet. (die  in een sleutelhanger kwam die je kon kopen)
Op de beurs waren allerlei soorten beestjes te zien. Honden, katten en konijnen, maar ook Frette, Chinchilla’s, pluimvee in allerlei soorten en maten, miniatuur-paardjes, reptielen,roofvogels,… te veel om op te noemen. Er was een aparte ‘hondenstraat’ waar de ‘grote bedrijven’ stonden. Er was ook een hoek waar alleen katten waren, daar waren honden vanwege de rust en hygiëne niet welkom. In het achterste deel stond van alles door elkaar. Katten, knaagdieren, goede doelen en hondensporten. Ook was er een grote demonstratie-arena waar allerhande demonstraties te zien waren. Van hulphonden tot roofvogels en paarden.
Er was genoeg te zien voor de baas en  veel te snuffelen voor de honden. We hebben onze hond een aantal keer op de foto laten zetten, en de foto’s verschijnen op de verschillende sites.
Wat ons verbaasde was dat er zoveel verschillende beestjes waren. Dit hebben we in Nederland nog nooit bij elkaar gezien!
Er was genoeg te shoppen voor allerlei beesten, en we kregen ook nog leuke gadgets mee naar huis. Zakjes met brokjes of snoepjes en wat hondenspeelgoed.
De beurs was ruim opgezet voor het aantal bezoekers. Er waren voldoende schone toiletten (40ct) en een aantal uitlaatplaatsen voor de honden. Er was een restaurantje en ook op de beursvloer was een plek waar je wat te eten kon halen. Buiten was nog een heel veld waar onder andere flyball gespeeld werd. Bij de ingang stond ook een grote wagen met frietjes en burgers.
Wij wij hebben een leuke dag gehad! Onze hond ligt uitgeteld te slapen, en te dromen over alle beestjes en baasjes die hij vandaag gezien heeft!

Leave a Reply