Volg ons…
Kijk ook eens bij…
Hondenvakanties

Hunneketravel

hovWilt u advertentieruimte huren, een product onder de aandacht brengen of misschien wel samen met ons een winactie organiseren? Op deze pagina kunt u meer informatie vinden: adverteren op opstapmetdehond
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de nieuwsbrief door middel van het sturen van een email. Inschrijven nieuwsbrief
Tags
Gallery
img_2485 De Krimmler Watervallen Saskia en Benco img_8436
Disclaimer
Niets mag zonder onze toestemming van deze site worden overgenomen. Alle foto’s, kopfoto’s en teksten zijn – tenzij anders vermeld – eigendom van op stap met de hond. Wil je iets gebruiken of overnemen, neem dan contact met ons op. Op stap met de hond © 2010

Kvk: 27342699
BTW

Beestjes & Baasjes, Vlaanderens grootste huisdierenbeurs’

Beestjes & Baasjes’, het grootste salon voor huisdieren in Vlaanderen, verzamelt een scala aan dieren op een oppervlakte van ongeveer 19 000 m². Voor elk wat wils: honden, katten, chinchilla’s, fretten, spinnen, kameleons, slangen, gifkikkers, vogels, hoenderen en vee, miniatuurpaarden, alpaca’s, lama’s, pony’s en ezeltjes en nog vele anderen.

Wij gaan Beestjes en Baasjes dit jaar voor het eerst bezoeken. Ik heb vrijkaartjes  gewonnen bij op de Facebookpagina van het Belgische hondenblad Woef!
We zijn er erg blij mee, en we zijn ook erg benieuwd hoe het zal zijn!

Op 23, 24 en 25 april 2011 wordt Flanders Expo omgetoverd in een waar dierenparadijs!
Een toevloed aan nieuwigheden. In samenwerking met de Miniature Horse Club Europe vindt het Belgisch Kampioenschap voor Miniatuurpaarden plaats. Op zaterdag 23 en zondag 24 april 2011 zullen verschillende
miniatuurpaarden beoordeeld worden door een internationale jury. Op maandag 25 april 2011 staat er een stamboekkeuring op het programma en mag het publiek zelf eens verschillende disciplines uitproberen met een miniatuurpaard zoals aangespannen rijden en obstakel- en jumpingparcours.

Ook onze trouwe viervoeter wordt niet vergeten. Voor de eerste keer zullen de preselecties van Superwoef doorgaan op Beestjes & Baasjes en dit op maandag 25 april 2011. Elk baasje kan zijn hond inschrijven voor deze verkiezing via de website van Beestjes & Baasjes. Of de hond nu een rashond of een kruising is, iedere hond is welkom. Een professionele jury zal elke hond beoordelen op basis van kunde, vriendelijkheid en sta-quality. De finale van Superwoef zal plaatsvinden op de Eurodogshow in Kortrijk op 19 en 20 november 2011. Wie graag eens kennismaakt met de Belgische hondenrassen, is bij Beestjes & Baasjes aan het goede adres. In samenwerking met Royal Canin kan iedereen de Belgische hondenrassen van dichtbij bewonderen.

Omdat Beestjes & Baasjes een familiebeurs is, is er ook kinderanimatie voorzien. De kinderen kunnen genieten van een gratis ezelritje of kunnen zelf eens een ezel verzorgen (kammen enz.). Of wil de kleine dierenvriend liever geschminkt worden in een leeuw, tijger of lieveheersbeestje? Het kan allemaal!

Op de Hondenstraat zijn de trouwe viervoeters veelvuldig present, zoals o.a. de American Bully,
Bichons, Bobtails, English Bulldogs, Chihuahua’s, Samojeed sleehonden, Australische Herdershonden, Scottish Terriers en nog veel andere…
De verschillende rassen zullen voorgesteld worden op het modepodium en een deskundige van Woef zal de kenmerken en eigenschappen van elke ras uitvoerig bespreken. Zowel in de hal als buiten op het terrein vinden er verscheidene hondendemonstraties plaats: Gehoorzaamheid- en agilitydemonstraties, dogfrisbee, doggy dancing, verdedigingshonden, speurwerk, enz…
Op zondag 24 april 2011 zullen de K-otic Flyers voor een spectaculaire flyballwedstrijd zorgen op het buitenplein. Verschillende teams van honden zullen racen tegen de klok om als eerste het hindernissenparcours vlekkeloos af te leggen.

Praktische informatie:
Beestjes en Baasjes, 23 – 24  en 25 april (Paasweekend)
Elke dag van 10u tot 18u
Flanders Expo, Hal 1 – Maaltekouter 1, B-9051 Gent

Volwassenen: €10 / €8 op vertoon van de kortingsbon van €2 te downloaden
Kinderen van 6 tot 12 jaar: €5
Gratis voor kinderen jonger dan 6 jaar

Honden zijn aangelijnd welkom.

Website

Leave a Reply