Volg ons…
Kijk ook eens bij…
Hondenvakanties

Hunneketravel

hovWilt u advertentieruimte huren, een product onder de aandacht brengen of misschien wel samen met ons een winactie organiseren? Op deze pagina kunt u meer informatie vinden: adverteren op opstapmetdehond
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de nieuwsbrief door middel van het sturen van een email. Inschrijven nieuwsbrief
Tags
Gallery
p8171075 img_2306 Schudden img_1473
Disclaimer
Niets mag zonder onze toestemming van deze site worden overgenomen. Alle foto’s, kopfoto’s en teksten zijn – tenzij anders vermeld – eigendom van op stap met de hond. Wil je iets gebruiken of overnemen, neem dan contact met ons op. Op stap met de hond © 2010

Kvk: 27342699
BTW

Animal Event in Beekse Bergen

Op 15, 16 en 17 april 2011 beleeft Animal Event, het grootste dierenevenement van Nederland, haar vijfde editie in Safaripark Beekse Bergen te Hilvarenbeek. Gedurende dit weekend komen de huisdieren voor de vijfde keer op bezoek bij hun wilde neven in het safaripark. Ben jij benieuwd naar de verschillen en overeenkomsten tussen jouw hond en de Hyena, wil jij naast raskatten ook oog in oog staan met een leeuw of wil je jouw pony vergelijken met het Przewalskipaard? Breng dan zeker een bezoek aan Animal Event!

Gedurende drie dagen kun je honderden huisdieren van dichtbij bewonderen in het educatieve showprogramma. Verdeeld over vier verschillende dierenpleinen waar paarden, honden, katten en kleindieren centraal staan, worden dagelijks ruim 75 clinics, workshops en demonstraties gegeven. Vele toppers zoals hondentrainer Martin Gaus, Dog Dance kampioene Brigitte van Gestel, paardentrainster Annemarie van der Toorn, papegaaideskundige Jan Hooimeijer en schapendrijvers Serge en Ellen van der Zweep zijn van de partij in het veelzijdige programma. Ook deskundigen uit het buitenland doen Animal Event dit jaar aan. ‘s Werelds bekendste kattengedragsdeskundige Vicky Halls komt speciaal vanuit Engeland om een seminar te verzorgen over kattengedrag en Cheetah-deskundige Laurie Marker uit Namibië komt naar Animal Event vanwege het 20-jarig bestaan van het Cheetah Conservation Fund. Speciaal voor dierenliefhebbers die (semi) professioneel werkzaam zijn in de dierensector staan er nog diverse andere seminars op het programma.

Op Animal Event zijn honden ook van harte welkom. Samen met jouw hond kun je deelnemen aan diverse workshops waarbij je, onder begeleiding van professionele hondentrainers, kennis maakt met verschillende nieuwe hondensporten zoals Canicross, Mondioring en Rally-O.

Met een entreekaart voor Animal Event kun je gratis een bezoek brengen aan de wilde dieren in het safaripark. Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.animal-event.nl.

De entreeprijzen voor Animal Event 2011 in de voorverkoop zijn:

Volwassenen € 19,95 (met kortingscode of via ANWB 15,95)
Kinderen t/m 11 jaar € 18,95 (of 15,95)
Passe-partout volwassenen € 29,95 (of 23,95) (kaart is drie dagen geldig)
Passe-partout kinderen t/m 11 jaar € 27,95 (of 22,35) (kaart is drie dagen geldig)
Kinderen tot 3 jaar gratis entree

Adres:
Safaripark Beekse Bergen
Beekse Bergen 31
5081 NJ Hilvarenbeek

Ook leuk om te lezen

Leave a Reply