Volg ons…
Kijk ook eens bij…
Hondenvakanties

Hunneketravel

hovWilt u advertentieruimte huren, een product onder de aandacht brengen of misschien wel samen met ons een winactie organiseren? Op deze pagina kunt u meer informatie vinden: adverteren op opstapmetdehond
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de nieuwsbrief door middel van het sturen van een email. Inschrijven nieuwsbrief
Tags
Gallery
Rollen Lama Even uitrusten van het spelen benco-kip
Disclaimer
Niets mag zonder onze toestemming van deze site worden overgenomen. Alle foto’s, kopfoto’s en teksten zijn – tenzij anders vermeld – eigendom van op stap met de hond. Wil je iets gebruiken of overnemen, neem dan contact met ons op. Op stap met de hond © 2010

Kvk: 27342699
BTW

Let op! Honden mogelijk vergiftigd nabij Vlissingen

dinsdag 29 maart 2011 20:13
De Dierenbescherming Zeeland waarschuwt huisdierenbezitters voor mogelijk vergiftigd voedsel in de omgeving van het Nollebos en de sauna in Vlissingen. Dit heeft de Dierenbescherming dinsdag laten weten.

Twee honden overleden, 1 in coma

Mogelijk zijn drie honden vergiftigd nadat zij stukjes brood in het bos hebben gegeten. Twee honden zijn overleden, één ligt in coma bij de dierenarts. Volgens de dierenarts zijn ze zo goed als zeker vergiftigd. Volgens de eigenaar komt de vergiftiging van het brood waar de honden van hebben gegeten.

De afdeling Handhaving van de gemeente Vlissingen controleert extra in de omgeving. De plantsoenendienst ruimt eventuele overgebleven broodresten voor de zekerheid op.

Hondeneigenaren doen er goed aan om extra goed op hun viervoeters te letten.
Mocht men tips hebben dan adviseert de Dierenbescherming om contact op te nemen met
de politie Zeeland op 0900-8844.

Leave a Reply