Volg ons…
Kijk ook eens bij…
Hondenvakanties

Hunneketravel

hovWilt u advertentieruimte huren, een product onder de aandacht brengen of misschien wel samen met ons een winactie organiseren? Op deze pagina kunt u meer informatie vinden: adverteren op opstapmetdehond
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de nieuwsbrief door middel van het sturen van een email. Inschrijven nieuwsbrief
Tags
Gallery
Uil img_0971 mn Huisje
Disclaimer
Niets mag zonder onze toestemming van deze site worden overgenomen. Alle foto’s, kopfoto’s en teksten zijn – tenzij anders vermeld – eigendom van op stap met de hond. Wil je iets gebruiken of overnemen, neem dan contact met ons op. Op stap met de hond © 2010

Kvk: 27342699
BTW

Open dag Ovidefarm

Op 16 april a.s. is er een open dag bij Hondenpension van de Ovidefarm in Rijnsaterwoude. Ditalles als steun voor stichting Dierensteun Lavida. De opbrengsten van deze dag komen ten goede aan deze stichting.
Er zijn tal van leuke activiteiten!

Op stap met de hond zal er ook staan met een kraampje!
Wij schenken 10% van de verkoop van Tick Keys en Bling Bling blinkers op deze dag aan de stichting!

Leave a Reply