Volg ons…
Kijk ook eens bij…
Hondenvakanties

Hunneketravel

hovWilt u advertentieruimte huren, een product onder de aandacht brengen of misschien wel samen met ons een winactie organiseren? Op deze pagina kunt u meer informatie vinden: adverteren op opstapmetdehond
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de nieuwsbrief door middel van het sturen van een email. Inschrijven nieuwsbrief
Tags
Gallery
p8171093 Eethoek Vanuit het water De Market Dome
Disclaimer
Niets mag zonder onze toestemming van deze site worden overgenomen. Alle foto’s, kopfoto’s en teksten zijn – tenzij anders vermeld – eigendom van op stap met de hond. Wil je iets gebruiken of overnemen, neem dan contact met ons op. Op stap met de hond © 2010

Kvk: 27342699
BTW

Everytrail

Vaak lopen wij een eind met de hond, en dan vragen we ons af hoever we eigenlijk gewandeld hebben.
Het is leuk om met de hond naar nieuwe plaatsen te gaan om te wandelen. Maar hoe vind je de weg terug als je ergens onbekend bent?
Everytrail
is een applicatie voor Iphone of Android

Hiermee kun je een interactieve kaart maken terwijl je loopt, wandelt, fietst of stept Je legt je route vast met de gps-functie van detelefoon en kunt onderweg foto’s maken en op de kaart geotaggen. Later foto’s toevoegen van een andere camera is ook mogelijk.

Wat je meemaakt deel met meteen met vrienden via Facebook, Twitter of  de eigen reiscommunity van EveryTrail. De nieuwe versie laat realtime je routekaart zien, terwijl je over de kaart beweegt.
Je kunt meer dan 320.000 tracks van andere gebruikers doorzoeken en je kunt trips op een interactieve kaart volgen terwijl je reist. Ook kun je je eigen trip vastleggen terwijl je de tracks van anderen volgt.

Het is erg eenvoudig om je track vast te leggen: zorg dat EveryTrail je locatie heeft bepaald en tap op Start. Een dataverbinding is op zich niet nodig (tenzij je realtime de kaart wilt zien). Ben je ergens terechtgekomen en heb je geen idee of er leuke trips in de buurt zijn, dan kun je op basis van je huidige locatie, activiteit of lengte zoeken naar een geschikte trip in de omgeving.

Op de site van everytrail kun je een account aanmaken om alle tracks en routes op te slaan en om de statistieken te bekijken, zoals; gemiddelde snelheid, hoogte verschil, duur en nog veel meer. Netjes met uitgebreide kaarten en grafieken.

Wanneer je geen dataverbinding hebt (bijvoorbeeld in het buitenland) kun je ook trips opslaan. Wanneer je weer een verbinding hebt kun je de kaarten ophalen en de trip uploaden.
Everytrail is gratis te downloaden in de appstore of Android Market.
Er is ook een pro-versie. Je kunt hierin al je trips zien, in de gratis versie maar 3.
Ook is er geen reclame, en je kunt video’s maken en opslaan.
Hieronder een trip die ik maakte in Praag in onze afgelopen zomervakantie in Tsjechië

Praag vanaf starbucks tot parkeergarage


Ook leuk om te lezen

Leave a Reply