Volg ons…
Kijk ook eens bij…
Hondenvakanties

Hunneketravel

hovWilt u advertentieruimte huren, een product onder de aandacht brengen of misschien wel samen met ons een winactie organiseren? Op deze pagina kunt u meer informatie vinden: adverteren op opstapmetdehond
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de nieuwsbrief door middel van het sturen van een email. Inschrijven nieuwsbrief
Tags
Gallery
Even uitrusten van het spelen img_6907 p8171070 beesie2
Disclaimer
Niets mag zonder onze toestemming van deze site worden overgenomen. Alle foto’s, kopfoto’s en teksten zijn – tenzij anders vermeld – eigendom van op stap met de hond. Wil je iets gebruiken of overnemen, neem dan contact met ons op. Op stap met de hond © 2010

Kvk: 27342699
BTW

Rondje Geesterambacht

Het recreatiegebied Geesterambacht wordt beheerd door recreatieschap Geestmerambacht. Het recreatieschap is een samenwerkingsverband tussen de provincie Noord-Holland, de gemeenten Heerhugowaard, Alkmaar, Langedijk en Bergen.
Op een enórm regenachtige zondag in februari wandelden wij een rondje Geesterambacht. De afspraak stond nou eenmaal, en de labradors hebben geen hekel aan regen, dus jas en laarzen aan en we gingen!
Het is een prachtig recreatiegebied met verschillende strandjes en kleine restaurantjes waar je iets kunt eten of drinken. In restaurant ‘De Zuidpunt’ zijn honden in ieder geval welkom!

Het rondje is ongeveer 5 kilometer lopen, wij deden er zo’n 1,5 uur over met deze groep van 7 honden.
Op een zonnige voorjaarsdag kan het erg druk zijn met wandelaars, fietsers, honden en ruiters.

We zijn voornemens om er zéker nog eens naartoe te gaan, maar dan als het wat droger weer is!
Dit moet echter wel vóór 1 april. Van 1 april tot 1 september is dit gebied helaas verboden terrein voor loslopende honden, en moeten ze aangelijnd blijven.

Rondje Geesterambacht,
Parkeerplaats aan de Nauertogt, Zuid-Scharwoude/Koedijk.
kaart
Website
Everytrail track

Leave a Reply