Volg ons…
Kijk ook eens bij…
Hondenvakanties

Hunneketravel

hovWilt u advertentieruimte huren, een product onder de aandacht brengen of misschien wel samen met ons een winactie organiseren? Op deze pagina kunt u meer informatie vinden: adverteren op opstapmetdehond
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de nieuwsbrief door middel van het sturen van een email. Inschrijven nieuwsbrief
Tags
Gallery
Trappetjes p1030672 Blije hond img_2229
Disclaimer
Niets mag zonder onze toestemming van deze site worden overgenomen. Alle foto’s, kopfoto’s en teksten zijn – tenzij anders vermeld – eigendom van op stap met de hond. Wil je iets gebruiken of overnemen, neem dan contact met ons op. Op stap met de hond © 2010

Kvk: 27342699
BTW

Wandel voor hulphond!

Maandag 25 april 2011 (tweede paasdag!) wordt voor de derde maal de leukste en grootste hondenwandeling van Nederland georganiseerd.

Op deze dag staat recreatiegebied Bussloo, gelegen tussen Apeldoorn en Deventer, in het teken van de leukste en grootste hondenwandeling van Nederland voor Hulphond Nederland. Diverse bekende Nederlanders zullen belangeloos aan deze dag meewerken. De wandelroute is ongeveer 3 km lang en is ook geschikt voor mensen in een rolstoel. U kunt met uw hond starten op een zelf te bepalen tijdstip tussen 11.00 en 16.00 uur.

Bijdrage voor Hulphond Nederland
De bijdrage voor deze wandeling is € 2,50 per deelnemende hond. Dit bedrag is bestemd voor Hulphond Nederland en zal door Royal Canin worden verdubbeld. Voor elke ingeschreven hond waarmee u deelneemt, ontvangt u een tas met leuke presentjes – waarbij ook de hond niet vergeten wordt – Tevens maakt elke deelnemer kans op een jaar lang gratis Royal Canin gezondheidsvoeding voor de hond.
Naast de wandeling zal het evenemententerrein vanaf 11.00 uur gevuld zijn met diverse bekende Nederlanders, verschillende shows, demonstraties, attracties, horeca en nog veel meer.

Kortom, een dag die geschikt is voor zowel jong als oud waarbij u en uw hond een perfect team kunnen vormen voor Hulphond Nederland. Loopt uw hond ook mee voor Hulphond Nederland?
Op de website vindt u meer informatie en kunt u uw hond direct inschrijven. www.wandelvoorhulphond.nl
‘Wandel voor hulphond’ wordt georganiseerd voor Hulphond Nederland door Royal Canin.

Leave a Reply