Volg ons…
Kijk ook eens bij…
Hondenvakanties

Hunneketravel

hovWilt u advertentieruimte huren, een product onder de aandacht brengen of misschien wel samen met ons een winactie organiseren? Op deze pagina kunt u meer informatie vinden: adverteren op opstapmetdehond
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de nieuwsbrief door middel van het sturen van een email. Inschrijven nieuwsbrief
Tags
Gallery
img_7278 img_0659 Plassen ontwijken img_9708
Disclaimer
Niets mag zonder onze toestemming van deze site worden overgenomen. Alle foto’s, kopfoto’s en teksten zijn – tenzij anders vermeld – eigendom van op stap met de hond. Wil je iets gebruiken of overnemen, neem dan contact met ons op. Op stap met de hond © 2010

Kvk: 27342699
BTW

Me & My dog: Lage Vuursche

Vanaf nummer 3 van het magazine Me & My dog komt er in elke editie een artikel van mijn hand! Deze artikelen zullen gaan over leuke plekken om met de hond te wandelen. In dit nummer was het Boswachterij de Vuursche in Lage Vuursche, een enorm mooie plek om te wandelen!

Klik hieronder om het artikel te lezen!
Hiervoor heb je een PDF-reader nodig.
Dit is hier gratis te downloaden.


We stonden zelf nog een twééde keer in deze uitgave! De tweede keer was met een advertentie voor de soggy dog, die te verkrijgen is in onze winkel. Klik op het artikel om het plaatje groter weer te geven.
Klik hier om naar de soggy dogs en soggy paws in de shop te gaan.

Leave a Reply