Volg ons…
Kijk ook eens bij…
Hondenvakanties

Hunneketravel

hovWilt u advertentieruimte huren, een product onder de aandacht brengen of misschien wel samen met ons een winactie organiseren? Op deze pagina kunt u meer informatie vinden: adverteren op opstapmetdehond
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de nieuwsbrief door middel van het sturen van een email. Inschrijven nieuwsbrief
Tags
Gallery
Poseren p1010492ldd p1010507ldd theehuis
Disclaimer
Niets mag zonder onze toestemming van deze site worden overgenomen. Alle foto’s, kopfoto’s en teksten zijn – tenzij anders vermeld – eigendom van op stap met de hond. Wil je iets gebruiken of overnemen, neem dan contact met ons op. Op stap met de hond © 2010

Kvk: 27342699
BTW

Kwispelend op pad met twitterende boswachter!

12 februari aanstaande organiseren Natuurmonumenten en  Actief Met Inzicht (activiteitenbureau voor bazen en honden) voor de derde maal een natuurwandeling voor bazen en honden in het Nationaal Park Drents-Friese Wold.

Deze keer wordt de samenwerking tussen de twitterende boswachter André Donker en Actief Met Inzicht extra belicht. Hun samenwerking, vorig jaar ontstaan via Twitter, heeft mede geleid tot het winnen van de Kwispelprijs van de Hondenbescherming voor Actief Met Inzicht.

Daarnaast staat de wandeling in het teken van de hond in de natuur.

Honden in de natuur is een gevoelig punt. Meestal wordt de hond verbannen uit natuurgebieden en daarmee ook hun baas. Actief Met Inzicht en Natuurmonumenten geloven dat verantwoord omgaan met de hond met oog voor de kwetsbaarheid van de natuur de oplossing is. Dan kunnen bazen en honden wèl samen genieten van de natuur, ook in de Nationale Parken. Op 12 februari kunnen bazen met hun honden laten zien dat deze visie klopt. De wandeling gaat voor een groot deel door bijzonder natuurgebied waar de honden aangelijnd mee mogen.

Actief Met Inzicht doneert een deel van de opbrengst van deze dag aan Natuurmonumenten en de Hondenbescherming.

Start: 12.00uur Camping Diever met een heerlijke snertlunch

Wandeling van 13.30 tot 15.30 uur

Afsluiting: 15.30 uur met warme choco en glühwein

Aanmelden: via www.actiefmetinzicht.nl

Kosten: E 30,00 per persoon.

Leave a Reply