Volg ons…
Kijk ook eens bij…
Hondenvakanties

Hunneketravel

hovWilt u advertentieruimte huren, een product onder de aandacht brengen of misschien wel samen met ons een winactie organiseren? Op deze pagina kunt u meer informatie vinden: adverteren op opstapmetdehond
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de nieuwsbrief door middel van het sturen van een email. Inschrijven nieuwsbrief
Tags
Gallery
p1030817 IF img_2344 abe in de auto
Disclaimer
Niets mag zonder onze toestemming van deze site worden overgenomen. Alle foto’s, kopfoto’s en teksten zijn – tenzij anders vermeld – eigendom van op stap met de hond. Wil je iets gebruiken of overnemen, neem dan contact met ons op. Op stap met de hond © 2010

Kvk: 27342699
BTW

Winactie: Drup-fotografie

Drup Fotografie fotografeert elk dier in vertrouwde omgeving. Dit kan op een stijlvolle locatie zijn, maar ook gewoon in uw directe omgeving. Omdat ik van mening ben dat elke baas moet kunnen beschikken over een aantal prachtige foto’s van zijn of haar maatje, fotografeert Drup Fotografie betaalbaar en door heel Nederland.

Het bedrijf Drup fotografie is op jaar 16e opgericht door Susan van Oosten.
Nu werkt ze niet alleen voor particulieren, maar ook samen met diverse stichtingen en bedrijven in Nederland, waaronder de Dierenbescherming.
Door de jaren heen heeft Susan leren werken met vrijwel elk dier met elk mogelijk temperament. Dit garandeert een geweldige set professionele foto’s waar u uw levenlang plezier van zult hebben.

Ik maak geen foto’s, ik maak kunst. Elk dier (fotogeniek of iets minder) kan hier het onderwerp van zijn. Ik vind dieren fantastisch en ben altijd al gefascineerd geweest door hun schoonheid. Dit zorgt ervoor dat ik mijn werk elke dag met heel veel plezier doe.
Ik hou van dieren. Mijn grote liefde voor hen zult u hopelijk terug kunnen zien in mijn werk.

Een fotoshoot van je huisdier is geweldig om te zien, om te doen, en om van na te genieten als je de foto’s in handen hebt.

Meer foto’s van Susan zijn te zien op haar website.

Wij mogen van Susan een fotoshoot weggeven!
meedoen is gemakkelijk!

Laat een reactie achter, en plaats daarin een link van een leuke foto naar jouw huisdier.
De winactie loopt tot zondag 6 maart. Hierna trekken wij een winnaar. Susan neemt dan contact met je op.

Drup-fotografie is ook te vinden bij ons op de hondenplons! Susan maakt dan gratis een (portret)foto van je hond, die je later kunt downloaden!

Kun je niet wachten? Maak een afspraak voor een fotoshoot van je huidier!

Ook leuk om te lezen

11 Responses to “Winactie: Drup-fotografie”