Volg ons…
Kijk ook eens bij…
Hondenvakanties

Hunneketravel

hovWilt u advertentieruimte huren, een product onder de aandacht brengen of misschien wel samen met ons een winactie organiseren? Op deze pagina kunt u meer informatie vinden: adverteren op opstapmetdehond
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de nieuwsbrief door middel van het sturen van een email. Inschrijven nieuwsbrief
Tags
Gallery
img_0733 p8161059 Moe! Mooi!
Disclaimer
Niets mag zonder onze toestemming van deze site worden overgenomen. Alle foto’s, kopfoto’s en teksten zijn – tenzij anders vermeld – eigendom van op stap met de hond. Wil je iets gebruiken of overnemen, neem dan contact met ons op. Op stap met de hond © 2010

Kvk: 27342699
BTW

Soggy Dog

Soms kan een hond zó vies zijn, dat een douche nodig is. Na het rollen in een rotte vis bijvoorbeeld, of een zwempartijtje in een ‘prutsloot’.
Afdrogen kan dan een crime zijn!
Nu in het najaar, na het wandelen in de regen moet de hond ook afgedroogd worden. Of straks, pootjes drogen na het wandelen in de sneeuw.
De Soggy dog en Soggy paws handdoeken zijn daar prima geschikt voor.

Het afdrogen van de hond is nog nooit zo gemakkelijk geweest met Soggy Dog’s speciaal ontworpen pockets die helpen om grip te krijgen op uw natte, kronkelende vriend. Stop uw handen in de pockets om de oren, modderige poten en hondenbuik schoon te maken.
Geweldig na een modderige stoeipartij of na een hondenbad. Soggy Dog vermindert gedoe bij het afdrogen, en maakt badderen simpel voor honden van elke grootte, lang- of kortharig.

Soggy Dog heeft een unieke vorm die precies om de hond heen past. De vier aan de rand geplaatste pockets maken het mogelijk om de hond met één hand vast te houden, terwijl de u de hond met de andere hand kunt drogen. Meer pockets betekend dat u meer handdoek heeft om uw hond te drogen. Wanneer één set pockets vies of nat is kunt u de handdoek omdraaien en de andere pockets gebruiken. Wanneer alle vier de pockets ‘gebruikt’ zijn, kunt u ze binnenstebuiten keren en doorgaan met het afdrogen van de hond.
Het lusje aan de handdoek maakt het mogelijk om de handdoek op te hangen bij de deur!
De Soggy Dog is van zware kwaliteit, 100% katoen, super absorberend en dubbel gestikt. Hij krimpt niet en is kleurvast. Soggy Dog kan in de wasmachine gewassen worden.

Groottes:
Soggy Dog Large 79 x 132 cm (€23,99)
Soggy Dog Medium  69 x 99 cm (€19,99)

Soggy Paws Large 36 x 137 cm (€17,99)

Leave a Reply