Volg ons…
Kijk ook eens bij…
Hondenvakanties

Hunneketravel

hovWilt u advertentieruimte huren, een product onder de aandacht brengen of misschien wel samen met ons een winactie organiseren? Op deze pagina kunt u meer informatie vinden: adverteren op opstapmetdehond
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de nieuwsbrief door middel van het sturen van een email. Inschrijven nieuwsbrief
Tags
Gallery
IF IF 2010-09-01-11-13-26 p8171070
Disclaimer
Niets mag zonder onze toestemming van deze site worden overgenomen. Alle foto’s, kopfoto’s en teksten zijn – tenzij anders vermeld – eigendom van op stap met de hond. Wil je iets gebruiken of overnemen, neem dan contact met ons op. Op stap met de hond © 2010

Kvk: 27342699
BTW

Nootie! – shampoo en conditioner voor de hond

De 1e huisdier shampoo en dagelijkse conditioner spray in een fles!

Nootie…why not?

U koopt toch ook de lekkerste geuren voor u zelf, dus waarom niet voor uw huisdier?!

Door NOOTIE te gebruiken zal uw huisdier altijd fris en schoon ruiken. De revolutionaire gepatenteerde fles van NOOTIE combineert een perfecte shampoo met een gelijk geurende dagelijkse spray. Bovenin een flacon met 355 ml. shampoo om uw huisdier te wassen, terwijl onderaan zich een verstuiver bevindt met 118 ml. dagelijkse hydraterende spray, die helpt om de gehele dag een frisse geur te behouden.

De trendy NOOTIE fles zorgt voor gemak en spaart ruimte. NOOTIE is er in vijf opwindende geuren; Japanese Cherry Blossom, Sweet Pea & Vanilla, Warm Vanilla Coockie, Cucumber Melon en Coconut Lime Verbena.
NOOTIE is ontwikkeld door een laboratorium gericht op verzorgingsproducten voor mens en dier. De ingrediënten zijn zorgvuldig uitgezocht, met op de natuur geïnspireerde geuren, om een zo hoog mogelijke kwaliteit te bereiken voor uw huisdier. NOOTIE producten zijn zeepvrij, diervriendelijk en veilig om te gebruiken in combinatie met producten tegen vlooien en teken.

Het gebruik is simpel; Maak de vacht goed nat. Masseer NOOTIE shampoo in de vacht. Laat de shampoo 3 tot 5 minuten intrekken en spoel hierna goed uit. Gebruik hierna de dagelijkse NOOTIE hydraterende spray als conditioner, zodat uw huisdier heerlijk blijft ruiken tussen de wasbeurten door.

De geuren van Nootie zijn zo verleidelijk, dat wij hopen dat u zich zelf kunt bedwingen om niet zelf de sprays van Nootie te gebruiken…..

Maar och, Why not!!

Nootie is er in vijf geuren:

Japanese Cherry Blossom – Opwindend - De exotische geur van Japanse kers bloesem, gecombineerd met Rozemarijn stimuleert de zintuigen terwijl het een gezonde zachte vacht bevordert.

Cucumber Melon – verzachtend – De frisse geur van komkommer, meloen, gecombineerd met Aloe en havermout helpen een geirriteerde, droge huid en vacht te ontspannen en te verlichten, terwijl uw hond heerlijk fris en schoon gaat ruiken.

Warm Vanilla Cookie – Vocht inbrengend – Het zalige aroma van Warme Vanille koekjes, gecombineerd met zoete amandel olie en vitamines E. Deze shampoo bevat essentiele vette zuren voor een glanzende zachte vacht.

Sweet Pea en Vanilla – Verfrissend! – De delicate frisse geur van zoete erwten met Vanille, gecombineerd mer Jojoba olie zorgen voor een zachte reiniging en voeding voor droge gestresste vachten.

Coconyt Lime Verbena - Anti bacterie en ziektekiemenbeschermt uw baby en huisdier tegen schadelijke bacteriën en ziektekiemen. Niet giftig en Tricoslan vrij

Wij persoonlijk vinden de meeste hondenshampoo’s vies en zoetig ruiken, deze ruiken écht érg lekker!

Meer info op Nootie.com

Leave a Reply