Volg ons…
Kijk ook eens bij…
Hondenvakanties

Hunneketravel

hovWilt u advertentieruimte huren, een product onder de aandacht brengen of misschien wel samen met ons een winactie organiseren? Op deze pagina kunt u meer informatie vinden: adverteren op opstapmetdehond
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de nieuwsbrief door middel van het sturen van een email. Inschrijven nieuwsbrief
Tags
Gallery
Bij de open haard! dsc_3822 bencootje Mooi!
Disclaimer
Niets mag zonder onze toestemming van deze site worden overgenomen. Alle foto’s, kopfoto’s en teksten zijn – tenzij anders vermeld – eigendom van op stap met de hond. Wil je iets gebruiken of overnemen, neem dan contact met ons op. Op stap met de hond © 2010

Kvk: 27342699
BTW

Grand Café de Bosbaan

Onder de rook van Amsterdam aan de rand van Amstelveen gelegen aan de roeibaan van het Amsterdamse Bos vindt U Grand Café Restaurant de Bosbaan. Zeven dagen per week staan wij graag voor U klaar voor een drankje of voor lunch en diner. Wanneer de zon schijnt kunt U bij ons volop genieten van ons ruime terras met een buitengewoon mooi uitzicht over de Bosbaan. De sfeer binnen is warm en gezellig en toegankelijk voor jong en oud.

Honden zijn er welkom, er staan waterbakken bij de deur!

In het Amsterdamse Bos kun je heerlijk wandelen! De honden mogen op veel plaatsen los lopen als ze geen overlast veroorzaken. Op plaatsen waar dieren lopen of vogels broeden zijn honden verboden, evenals bij het sportpark en de kinderbaden.

Er zijn een aantal wandelingen uitgezet in het Amsterdamse Bos. Bij de vijverwandeling van 4km mogen de honden het hele rondje loslopen. Een rondje om de bosbaan is ook erg leuk, honden mogen hier niet overal loslopen.
Houd wel altijd de borden in de gaten of de hond los mag of niet. Wanneer je je daar niet aan houdt riskeer je een boete.

Adres: Bosbaan 4
1182 AG Amstelveen
Klik op het logo hieronder om naar de site te gaan

Leave a Reply