Volg ons…
Kijk ook eens bij…
Hondenvakanties

Hunneketravel

hovWilt u advertentieruimte huren, een product onder de aandacht brengen of misschien wel samen met ons een winactie organiseren? Op deze pagina kunt u meer informatie vinden: adverteren op opstapmetdehond
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de nieuwsbrief door middel van het sturen van een email. Inschrijven nieuwsbrief
Tags
Gallery
Wandelen img_0731 Benco doggyride1
Disclaimer
Niets mag zonder onze toestemming van deze site worden overgenomen. Alle foto’s, kopfoto’s en teksten zijn – tenzij anders vermeld – eigendom van op stap met de hond. Wil je iets gebruiken of overnemen, neem dan contact met ons op. Op stap met de hond © 2010

Kvk: 27342699
BTW

Tick Key

De Tick Key is werelds’ eenvoudigste product om teken mee te verwijderen. Geen slap stukje plastic, maar gemaakt van geanodiseerd aluminium! De Tick Key past aan elke sleutelhanger.

De revolutionaire gepatenteerde TICK KEY is al een absolute bestseller in Amerika en vele andere landen. En begrijpelijk!! Deze teken verwijderaar is het enige product dat door middel van een eenvoudige schuifbeweging de gehele teek, dus met kop en al, snel en veilig verwijdert. Zelfs de meest diepe vastgebeten teek kan zonder risico van aanraking of stuk knijpen met een simpele beweging uit de huid verwijderd worden. De TICK KEY is 99,9% effectief bij het verwijderen van alle soorten teken van elk formaat.

De TICK KEY is een noodzakelijk product voor elke honden- of katteneigenaar, maar ook voor wandelaars, vissers, golfers… Eigenlijk voor iedereen die vaak in de natuur is. De TICK KEY is er in 6 kleuren en past aan elke sleutelhanger, in elke portefeuille en zelfs aan de halsband van uw hond. De TICK KEY is zo altijd klaar voor gebruik, wanneer en waar u deze maar nodig heeft.

De Tick Key is voor €7,50 (excl. verzendkosten) verkrijgbaar in onze shop!

Blijvend in prijs verlaagd!! nu €5,49

Klik hier voor een filmpje waarin je het gebruik van de Tick Key kunt zien.


Leave a Reply