Volg ons…
Kijk ook eens bij…
Hondenvakanties

Hunneketravel

hovWilt u advertentieruimte huren, een product onder de aandacht brengen of misschien wel samen met ons een winactie organiseren? Op deze pagina kunt u meer informatie vinden: adverteren op opstapmetdehond
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de nieuwsbrief door middel van het sturen van een email. Inschrijven nieuwsbrief
Tags
Gallery
p1030142 img_2314 Mine! Mine! ronja
Disclaimer
Niets mag zonder onze toestemming van deze site worden overgenomen. Alle foto’s, kopfoto’s en teksten zijn – tenzij anders vermeld – eigendom van op stap met de hond. Wil je iets gebruiken of overnemen, neem dan contact met ons op. Op stap met de hond © 2010

Kvk: 27342699
BTW

Baasje mag ik mee?

Baasje mag ik mee? Silvia Keppel

St. Tropez. Parijs. Milaan. New York. Las Vegas… Yorkshire terriër Snoop reist met zijn baasjes fotograaf Anton Dijkgraaf en journaliste Sylvia Keppel de hele wereld over. En… Hoe luxer, hoe beter! Snoop doet in het boek “Baasje, mag ik mee?” fotogeniek verslag van welke bijzondere en mondaine plaatsen al dan niet hondvriendelijk zijn.

Snoop laat aan de hand van prachtige foto’s zien wat elke stad te bieden heeft. Bovendien is er per bezochte stad een overzicht van de beste en hipste honden-hotspots opgenomen.

Snoop is te gast bij Hans Klok, slaapt tussen het Egyptische katoen, mengt zich tussen de miljonairs en geniet in de beachclubs op Ibiza. Snoop komt over de hele wereld. Van Lissabon tot Saint Tropez en van Amsterdam tot New York.

Snoop mag met zijn baasjes mee de cabine van het vliegtuig in, iets wat alleen met kleine hondjes kan. Grote(re) honden, vaak vanaf 5 kilo, moeten in het vrachtruim van het vliegtuig. En ik vraag me af of dat voor honden zo leuk is!
Het deel van het boek wat geschikt is voor ons persoonlijk, zijn de steden waar je naartoe kunt met de auto. Vliegen met de hond is voor ons geen optie. In het woord achteraf staat kort besproken welke regels er zijn voor reizen met de hond. Naar het Verenigd Koninkrijk mag de hond, hoe klein ook, niet in de passagierscabine.
De laatste zin van het boek wil ik wel even noemn, want dáár heeft de schrijfster gelijk in:

“….niets is fijner dan op reis met je eigen hond”

Klik hier voor de site van Snoop

Bestel hier het boek Baasje mag ik mee van Sylvia Keppel

Leave a Reply