Volg ons…
Kijk ook eens bij…
Hondenvakanties

Hunneketravel

hovWilt u advertentieruimte huren, een product onder de aandacht brengen of misschien wel samen met ons een winactie organiseren? Op deze pagina kunt u meer informatie vinden: adverteren op opstapmetdehond
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de nieuwsbrief door middel van het sturen van een email. Inschrijven nieuwsbrief
Tags
Gallery
Zoooo moe! img_1548 img_0659 p8171073
Disclaimer
Niets mag zonder onze toestemming van deze site worden overgenomen. Alle foto’s, kopfoto’s en teksten zijn – tenzij anders vermeld – eigendom van op stap met de hond. Wil je iets gebruiken of overnemen, neem dan contact met ons op. Op stap met de hond © 2010

Kvk: 27342699
BTW

De juf op vier poten – met Winactie!

Het Sophia SnuffelCollege leert kinderen hoe ze veilig met honden omgaan. Zo’n 100 vrijwilligers uit heel Nederland bezoeken daarvoor met speciaal geteste honden de laagste groepen van de basisschool. Zij leren kinderen in 3 lessen de lichaamstaal van honden begrijpen. Op die manier kan het aantal hondenbeten bij kinderen beperkt worden en neemt angst voor honden af. Bovendien draagt het Sophia SnuffelCollege bij aan meer begrip en respect voor honden en andere dieren.

Dorette Stöveken geeft met haar honden Toosje en Nino snuffelcolleges op basisscholen.

Kinderen van 4 tot 8 jaar leren om de lichaamstaal van honden te begrijpen er op een goede manier op te reageren.
Ze leren op een veilige en respectvolle manier met honden om te gaan. Hierdoor wordt de kans op een hondenbeet aanzienlijk kleiner.

Dorette schreef een boekje over haar hond Toosje. In dit boekje beschrijft ze wat er gebeurd tijdens de lessen die ze op de scholen geeft.
Kinderen kunnen het boekje zelf lezen, of het is ook leuk om voor te lezen. Er staan grappige, duidelijke tekeningen in.

Winactie!!

Wij kregen van Dorette een leuk pakketje om weg te geven! Het boekje “Toosje gaat naar school” en een knutselpakket om je eigen (gipsen) hondje te maken.

Wil je kans maken op dit pakketje?

Laat dan voor 28 november een reactie achter!
Na 28 november laten we weten wie de winnaar geworden is!

Wil je het boekje bestellen? Het kost 5 euro (excl. verzendkosten) en is te bestellen via onze webshop.

Meer weten over Dorette en haar honden Toosje, Nino en Nulay? Kijk bij specialdogs@work
Meer weten over de Sophia Vereniging? Kijk op hun website


10 Responses to “De juf op vier poten – met Winactie!”

 • KirstenNo Gravatar:

  Zooo leuk!
  Ik doe weer even de promotie ;)

 • [...] Kirsten: Zooo leuk! Ik doe weer even de promotie Zomaar een foto Disclaimer Niets mag zonder onze toestemming van deze site worden overgenomen. Alle foto’s, kopfoto’s en teksten zijn – tenzij anders vermeld – eigendom van op stap met de hond. Wil je iets gebruiken of overnemen, neem dan contact met ons op. Op stap met de hond © 2010 Kvk: 27342699 BTW var uri = 'http://impnl.tradedoubler.com/imp?type(img)g(17261344)a(1837031)' + new String (Math.random()).substring (2, 11); document.write(''); « In de Alphen.cc [...]

 • ToaskeNo Gravatar:

  Wat goed zeg die kennismaking met honden op school. Ik had er nog nooit van gehoord.

 • moniqueNo Gravatar:

  wat een leuke winactie heb nog nooit van dit boek gehoord! lijkt mij een erg leuk boek voor kinderen, en natuurlijk voor mijn eigen meiden om voor te lezen!

 • Conny GiesenNo Gravatar:

  Leuke actie rond de juf op vier poten!

 • MoniqueNo Gravatar:

  Lijkt me er nuttig en leerzaam, zeker ook omdat een hoop kleine kinderen bang zijn voor honden.

 • MarliesNo Gravatar:

  Dit lijkt me een heel leuk boekje :)

 • MarjaNo Gravatar:

  Wat een leuke actie. Ik heb 2 kids, 4 en 7 jaar, en ik weet zeker dat ze het boekje erg leuk en leerzaam zullen vinden. En het gipsen hondje? Nou, daar weten ze deze koude dagen wel raad mee. Lekker binnen knutselen, vakantie komt er ook weer aan.

 • TrudyNo Gravatar:

  Wat een leuk boekje, ik heb 2 meiden, een van 3 en half en een van bijna 2. Het boekje zou een welkome afleiding zijn tussen de sinterklaas boekjes door :) Knutselen is de oudste op het lijf geschreven dus dat hondje maken moet ook wel lukken :)