Volg ons…
Kijk ook eens bij…
Hondenvakanties

Hunneketravel

hovWilt u advertentieruimte huren, een product onder de aandacht brengen of misschien wel samen met ons een winactie organiseren? Op deze pagina kunt u meer informatie vinden: adverteren op opstapmetdehond
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de nieuwsbrief door middel van het sturen van een email. Inschrijven nieuwsbrief
Tags
Gallery
Zoooo moe p1030671 11-maanden Luka en Tim
Disclaimer
Niets mag zonder onze toestemming van deze site worden overgenomen. Alle foto’s, kopfoto’s en teksten zijn – tenzij anders vermeld – eigendom van op stap met de hond. Wil je iets gebruiken of overnemen, neem dan contact met ons op. Op stap met de hond © 2010

Kvk: 27342699
BTW

Wintertijd

Niet vergeten! Vannacht gaat de klok een uurtje terug! Uit onderzoek van Panelwizard blijkt dat bijna de helft van de Nederlanders last heeft van het ingaan van de wintertijd. Klachten die vaak voorkomen zijn somberheid, slecht slapen, en zich moe voelen.
Ook koeien, honden en katten zijn door het ingaan van de wintertijd een week onrustig.

Wij mensen kunnen een uurtje langer slapen! Héérlijk vind ik dat altijd.

Honden kennen geen klok,en al helemaal geen wintertijd, dus zullen misschien op de ‘gewone’ tijd wakker worden, en de ‘oude tijd’ aanhouden. Alles voor ons, en volgens de klok, een uur te vroeg.

Bij overgang naar wintertijd schuift de daglichtperiode een uur op waardoor het ‘s ochtends eerder licht en ‘s avonds eerder donker wordt. Als de zomertijd ook in de winter zou gelden dan zou het rond de jaarwisseling pas rond 9 uur ‘s ochtends licht worden.

Wanneer je in het donker met de hond op stap gaat is het veilig om jezelf goed zichtbaar te maken. Op sommige jassen zitten al reflectors, maar het kan ook door het dragen van een veiligheidsvestje voor baas en of hond.
Bij onze eigen hond hebben we altijd een lampje aan zijn halsband.

Het gaat er niet om dat je zélf goed ziet, maar dat de hond goed zichtbaar is als er bijvoorbeeld een auto aankomt. Door een knipperend lampje wordt de aandacht getrokken.
Ook als de hond los loopt is het lampje goed te zien.
In onze shop verkopen wij de Bling Bling Blinker. Een erg handig lampje voor aan de hondenhalsband.
De Bling Bling Blinker is waterdicht, dus er kan mee gezwommen worden!
Hij kost 5 euro (excl, verzenkosten), en is verkrijgbaar in drie kleuren rood/wit/blauw, groen/roze en blauw/wit.

Klik hier om naar de shop te gaan
Hieronder een youtube filmpje van een hond met de Bling Bling Blinker aan zijn halsband.Ook leuk om te lezen

Leave a Reply