Volg ons…
Kijk ook eens bij…
Hondenvakanties

Hunneketravel

hovWilt u advertentieruimte huren, een product onder de aandacht brengen of misschien wel samen met ons een winactie organiseren? Op deze pagina kunt u meer informatie vinden: adverteren op opstapmetdehond
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de nieuwsbrief door middel van het sturen van een email. Inschrijven nieuwsbrief
Tags
Gallery
Beverburcht img_7169 p1010492ldd_0 De Pasterze Gletsjer
Disclaimer
Niets mag zonder onze toestemming van deze site worden overgenomen. Alle foto’s, kopfoto’s en teksten zijn – tenzij anders vermeld – eigendom van op stap met de hond. Wil je iets gebruiken of overnemen, neem dan contact met ons op. Op stap met de hond © 2010

Kvk: 27342699
BTW

Zuigerplasbos, Lelystad


Het Zuigerplasbos bij Lelystad is een heerlijk bos om lekker te wandelen met de hond. De honden kunnen er naar hartelust spelen, rennen en lekker zwemmen! Rond de plas is een wandelroute van ongeveer 3,5 km. Onderweg zijn een aantal kleine strandjes en diverse bankjes en picknickplaatsen.
De precieze omvang van het losloopgebied is met borden aangegeven.
Er zijn geen restaurantjes bij het bos, daarvoor kun je naar Lelystad centrum of Haven gaan.

Adres: Zuigerplasdreef, Lelystad

zuigerplasbos


EveryTrail – Find trail maps for California and beyond

Ook leuk om te lezen

Leave a Reply