Volg ons…
Kijk ook eens bij…
Hondenvakanties

Hunneketravel

hovWilt u advertentieruimte huren, een product onder de aandacht brengen of misschien wel samen met ons een winactie organiseren? Op deze pagina kunt u meer informatie vinden: adverteren op opstapmetdehond
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de nieuwsbrief door middel van het sturen van een email. Inschrijven nieuwsbrief
Tags
Gallery
img_0612 IF Zwem! De Market Dome
Disclaimer
Niets mag zonder onze toestemming van deze site worden overgenomen. Alle foto’s, kopfoto’s en teksten zijn – tenzij anders vermeld – eigendom van op stap met de hond. Wil je iets gebruiken of overnemen, neem dan contact met ons op. Op stap met de hond © 2010

Kvk: 27342699
BTW

Hippe hondenbandjes

HippeHondenBandjes.nl heeft het leukste en meest kwalitatieve assortiment honden halsbanden van Nederland. We hebben voor iedereen zijn smaak wel een halsband in ons assortiment. Snel gevonden en gemakkelijk besteld. Online winkelen bij HippeHondenBandjes.nl is leuk voor iedereen!

Tijdens een van mijn zoektochten op internet kwam ik op de site van HippeHondenbandjes. En hippe hondenbandjes, dát zijn het zeker.
De webwinkel bestaat sinds augustus 2010.  De eigenaars importeren mooie halsbanden ‘vanaf de andere kant van de Oceaan.’
Naast halsbanden verkopen ze ook mooie bloemen als accesoires.
Het zijn ook nog góede halsbanden. Een aantal halsbanden zijn van het merk ‘Wagging Green’. Elke halsband van deze ‘Save the Earth’ collectie steunt een ander goed doel. Deze en andere halsbanden zijn gemaakt van Bamboevezels. Deze vezels zijn zowel duurzaam voor het milieu als in het gebruik.

Sommige banden kunnen in de wasmachine, anderen kunnen gewassen worden met zachte zeep. Dit staat bij elke halsband apart aangegeven. Over de maten hoef je ook niet lang na te denken. Er staat een maattabel op de site, en er is duidelijk aangegeven hoe je de hals van je hond moet meten.

Mijn persoonlijke favoriet is deze halsband, Bristol naturel en blauw, gemaakt van gerecyled plastic.
Voor onze hond zijn de bloemen denk ik niet zo geschikt. Dat zou zonde van de bloem zijn! Benco springt in elke plas en elke sloot als hij de kans krijgt, dus ik ben bang dat er niks van overblijft. (en.. we hebben geen meisjeshond). Ik vind ze wel mooi!

Ik vind Hippehondenbandjes een mooie site. De zoekfunctie is erg handig, je kunt verschillende criteria selecteren om op te zoeken. Je kunt zoeken op kleur, uiterlijk en/of materiaal.
En: ze hebben verschrikkelijk mooie (en hippe) hondenbandjes!

Samen met Hippehondenbandjes.nl hebben we een leuke actie!
Wanneer je de code die hieronder staat gebruikt bij je bestelling, worden de artikelen gratis naar je verzonden!

2 Responses to “Hippe hondenbandjes”

Leave a Reply