Volg ons…
Kijk ook eens bij…
Hondenvakanties

Hunneketravel

hovWilt u advertentieruimte huren, een product onder de aandacht brengen of misschien wel samen met ons een winactie organiseren? Op deze pagina kunt u meer informatie vinden: adverteren op opstapmetdehond
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de nieuwsbrief door middel van het sturen van een email. Inschrijven nieuwsbrief
Tags
Gallery
Blije hond Zoooo moe img_9708 Beverburcht
Disclaimer
Niets mag zonder onze toestemming van deze site worden overgenomen. Alle foto’s, kopfoto’s en teksten zijn – tenzij anders vermeld – eigendom van op stap met de hond. Wil je iets gebruiken of overnemen, neem dan contact met ons op. Op stap met de hond © 2010

Kvk: 27342699
BTW

Op stap mobiel

Ondanks dat een GSM of Ipod  goed webpagina’s kunnen tonen kan het toch vrij vervelend zijn om constant te moeten in- en uitzoomen om een alles goed te kunnen lezen. Ook kan het laden van webpagina’s lang duren. En dat is niet handig als je onderweg even snel iets wil zoeken.

De op stap met de hond is nu op mobiele telefoons gemakkelijker te bekijken.
Je kunt gemakkelijker op categorieën zoeken.
Wanneer wij ergens (onverwacht) zijn wil ik graag (snel) zoeken naar iets wat in de buurt is. En als al die pagina’s steeds moeten laden op mijn GSM duurt dat best lang, én het kan nogal wat dataverkeer en tijd kosten.

Doordat de site op mobiele telefoons nu ‘simpeler’ wordt weergegeven is het gebruiksgemak verhoogd, en hopen we op meer bezoekers!

Ook leuk om te lezen

Leave a Reply