Volg ons…
Kijk ook eens bij…
Hondenvakanties

Hunneketravel

hovWilt u advertentieruimte huren, een product onder de aandacht brengen of misschien wel samen met ons een winactie organiseren? Op deze pagina kunt u meer informatie vinden: adverteren op opstapmetdehond
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de nieuwsbrief door middel van het sturen van een email. Inschrijven nieuwsbrief
Tags
Gallery
img_0642 img_0644 Cooper en de kong p1030820
Disclaimer
Niets mag zonder onze toestemming van deze site worden overgenomen. Alle foto’s, kopfoto’s en teksten zijn – tenzij anders vermeld – eigendom van op stap met de hond. Wil je iets gebruiken of overnemen, neem dan contact met ons op. Op stap met de hond © 2010

Kvk: 27342699
BTW

Lage Vuursche

De Vuursche is een heerlijk bosgebied. Eigenlijk is het een lappendeken van voormalige landgoederen. Elk stukje van De Vuursche heeft dan ook zijn eigen sfeer. In het ene gedeelte loopt u door een dicht en donker dennenbos. En verderop door een lieflijk open bos, waar de zon op de bodem valt. De vogels zingen hun hoogste lied. U kunt verrast worden door een grafheuvel. Of door een monumentale eik, die daar al eeuwen staat.

Middenin de Vuursche ligt het dorp Lage Vuursche. In het dorp zelf zijn veel verschillende restaurantjes waar je iets lekkers kunt eten en of drinken.
Wij parkeerden vlakbij het dorp en wandelden daar de bossen in.
In het grootste gedeelte van de bossen mag de hond loslopen. Dit staat echter niet overal heel goed aangegeven! Wij hadden een eind gewandeld, en kwamen daarna bij het bord dat de hond daar juist niet los mocht lopen.

Aan de sporen van de paarden kon je zien waar ze gelopen hebben, en dat is ook wel eens op een plek waar geen ruiterpad was…..

We hebben er echter heerlijk gewandeld, en onze hond ook!

Theehuis ‘t Hooge Erf is ook een geschikt begin of eindpunt. Aan de overkant van de weg is een meer waar de hond lekker kan zwemmen. Wij zijn voornemens om hier de volgende keer eens te gaan kijken.
Op de parkeerplaats bij het Theehuis mag je altijd parkeren, ook als je het theehuis niet bezoekt. Dit is aangelegd om het dorp Lage Vuursche te ontlasten.

Adressen:
Dorp Lage Vuursche: Kloosterlaan/ Dorpsstraat, Lage Vuursche
Theehuis: Hoge Vuurscheweg 111, Lage Vuursche

Leave a Reply