Volg ons…
Kijk ook eens bij…
Hondenvakanties

Hunneketravel

hovWilt u advertentieruimte huren, een product onder de aandacht brengen of misschien wel samen met ons een winactie organiseren? Op deze pagina kunt u meer informatie vinden: adverteren op opstapmetdehond
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de nieuwsbrief door middel van het sturen van een email. Inschrijven nieuwsbrief
Tags
Gallery
BBQ onder de notenboom Huys ter Horst bencootje Ronja
Disclaimer
Niets mag zonder onze toestemming van deze site worden overgenomen. Alle foto’s, kopfoto’s en teksten zijn – tenzij anders vermeld – eigendom van op stap met de hond. Wil je iets gebruiken of overnemen, neem dan contact met ons op. Op stap met de hond © 2010

Kvk: 27342699
BTW

Pampushout, Almere


Met een aantal mensen die ik ken van het Labradorforum maakte ik een wandeling in het Pampushout

In dit bos, dat zich uitstrekt tussen Almere Stad en toekomstige stadskernen, zijn verschillende recreatieve voorzieningen te vinden. De uitlopers van dit bos lopen door tot aan de Oostvaardersdijk. Het is het leefgebied van buizerds, wielewalen, reeën, hazen en konijnen. In de parkachtige omgeving lopen ruiter-, wandel- en fietspaden.

We wandelden ongeveer 1,5 uur, en dan hadden we nog niet het hele gebied gezien! Er zijn veel ruiterpaden, maar wij kwamen op dit tijdstip geen paarden tegen. Omdat er een manege tegenover zit is de kans erg groot dat je ruiters tegenkomt!

Er zijn verder geen voorzieningen. In de omgeving zijn voldoende restaurantjes e.d. maar daarvoor moet je wel een klein stukje met de auto. Een voorbeeld: Voor Pampus aan de IJmeerdijk. (vind meer met bijvoorbeeld google maps)

Op de stukken waar wij liepen waren géén verharde paden. Omdat het de dagen voor onze wandeling een paar keer flink regende lagen er behoorlijke plassen en was het behoorlijk glad. Niet erg, maar trek wel geschikt schoeisel aan!
In het Pampushout komen ook wel eens – mannen zonder hond – om iets anders te doen. Dit schijnt vooral in de schemering te gebeuren….

Wij hebben er in ieder geval héérlijk gewandeld!

Adres: Hogering, Almere
tegenover de Manege aan Botterweg 2/4
Everytrail

Leave a Reply