Volg ons…
Kijk ook eens bij…
Hondenvakanties

Hunneketravel

hovWilt u advertentieruimte huren, een product onder de aandacht brengen of misschien wel samen met ons een winactie organiseren? Op deze pagina kunt u meer informatie vinden: adverteren op opstapmetdehond
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de nieuwsbrief door middel van het sturen van een email. Inschrijven nieuwsbrief
Tags
Gallery
Benco hondjes2 Kunstje img_7169
Disclaimer
Niets mag zonder onze toestemming van deze site worden overgenomen. Alle foto’s, kopfoto’s en teksten zijn – tenzij anders vermeld – eigendom van op stap met de hond. Wil je iets gebruiken of overnemen, neem dan contact met ons op. Op stap met de hond © 2010

Kvk: 27342699
BTW

Aardbeienland

Als fantasie waarheid wordt…oogsten, spelen, onthaasten, gezonde activiteiten, heerlijk zomeren op het land, lekker buiten genieten, de romantiek overheerst en de vele zoete smaken kleuren de aardbeienvelden. Op Het Aardbeienland kan je heerlijk wegdromen tussen aardbeienelfjes…..rondstruinen door de tuinen….genieten van een frisse aardbeiensalade op het terras…. plukken op velden…ja, het is de tijd van het grote genieten…..

Het Aardbeienland in Horst is zéér geschikt voor aardbeienliefhebbers. En ook als je ze niet lust is er genoeg te zien en te beleven. Bij de ingang krijg je een ‘zoekformulier’ en kun je op zoek naar boterhammen, aardbeien, elfjes of ? Voor kinderen en volwassenen zijn er verschillende ‘zoektochten.’
Maar ook zonder zoektocht is er voldoende te zien. Een aardbeienmuseum, een aardbeienkasteel, een kabouterbos of het zelfplukveld. Je kunt ook neerstrijken op het aardbeienterras met een kopje koffie of thee en iets lekkers. Kinderen kunnen zich prima vermaken in tal van kleine speeltuintjes waar voor elke leeftijd wel wat te spelen valt.
In het seizoen en vanaf bepaalde tijden kun je zelf eigen aardbeien oogsten. Je koopt een bakje, en plukken maar.

De winkel en het terras zijn vrij toegankelijk. Voor alle overige ‘onderdelen’ koop je een kaartje aan de kassa.
Honden mogen overal komen waar de mensen ook mogen komen. Er is voldoende wandelruimte overal, en genoeg te snuffelen en te zien.
Onze hond vond de aardbeien erg lekker om te ruiken (en ook om te eten!)
Het aardbeienland is uitermate geschikt voor mensen met kinderen van de basisschoolleeftijd. Je kunt er zelfs je kinderfeestje geven!

In het aardbeienland is ongeveer 60% buiten en 40% binnen. Ook bij minder zonnig weer is er iets te beleven.

In het kort:
Aardbeienland, Kreuzelweg 3, Horst.
Openingstijden: 1 april – 31 oktober 11.00u – 17.00u (winkel 10.30u – 18.00u)
maandag gesloten, behalve op feestdagen en in de vakantie)
Toegangsprijs tussen de €6,30 en €8,90
Honden gratis.
website


Leave a Reply