Volg ons…
Kijk ook eens bij…
Hondenvakanties

Hunneketravel

hovWilt u advertentieruimte huren, een product onder de aandacht brengen of misschien wel samen met ons een winactie organiseren? Op deze pagina kunt u meer informatie vinden: adverteren op opstapmetdehond
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de nieuwsbrief door middel van het sturen van een email. Inschrijven nieuwsbrief
Tags
Gallery
p1030599 Spelen met Reno Buntven bij Deurne img_2391
Disclaimer
Niets mag zonder onze toestemming van deze site worden overgenomen. Alle foto’s, kopfoto’s en teksten zijn – tenzij anders vermeld – eigendom van op stap met de hond. Wil je iets gebruiken of overnemen, neem dan contact met ons op. Op stap met de hond © 2010

Kvk: 27342699
BTW

De twee gezusters

De twee gezusters is een kleine bed & breakfast, gelegen in het prachtige Groesbeek, vlakbij de welbekende Zeven Heuvelenweg. Uw gastvrouw, Geranda van der Vegt, staat voor u klaar tijdens uw verblijf. Gastvrijheid en persoonlijke aandacht staan  bij ´De twee gezusters´voorop. U kunt bij ons volop genieten van de gezelligheid in de omgeving.

En genieten dát hebben we zeker gedaan! Het was er héérlijk!
In de mooie omgeving hebben we lekker gewandeld. Er is een klein losloopgebiedje in de buurt (vlakbij het bevrijdingsmuseum) maar het grootste gedeelte van de tijd heeft onze hond aan de lange lijn gelopen. Dit omdat er (veel) verkeerd langsraast.
(de everytrail – track van een ochtendwandeling)

Bij de twee gezusters werden we goed verzorgd. Het ontbijt was erg uitgebreid. Koffie en thee mochten we de hele dag door pakken, en we konden ook onze eigen drankjes in de koelkast kwijt. Het bed sliep lekker, en voor het naar bed gaan even onder de douche.
Onze kamer had uitzicht op de camping aan de overkant. En wat we daar zagen was nog veel leuker dan wat er op tv was. Er was steeds wel wat te zien. Er is overigens geen tv op de kamer, maar die hebben we ook niet gemist!

Voor de losloopgebieden moet je een klein stukje rijden met de auto. Maar dat hadden we er graag voor over, want het waren wel mooie gebieden met bos en heide.
Wij gingen onder andere naar de Overasseltse Vennen. Hier is een klein losloopgebied met een mooi ven waar de hond in kan zwemmen. Het rondje duurde ongeveer een half uur. (everytrail-track)

Meer losloopgebieden in de omgeving zijn: de mookerplas, rond de Millinger theetuin en Boswachterij Groesbeek. De eigenaars kunnen je er vast nog meer vertellen!
Geranda en Haiko hebben zelf twee honden. Een Beagle en een Herder die in het woongedeelte zijn. Ze zijn erg lief, en mogen ook best spelen met andere honden. Er is geen direct contact met gasten. Dus ook als je niet van zo van (andere) honden houdt is “de twee gezusters” een goede optie!

In Groesbeek zelf zijn voldoende restaurantjes om wat te kunnen eten, de meesten hebben ook een terras. Honden zijn niet overal binnen toegestaan. Op een dag dat het geen terras-weer was hebben wij chinees gehaald. Ook kun je pizza laten bezorgen.Er zijn ook een aantal winkels in Groesbeek.
De derde dag van de vierdaagse komt langs de twee gezusters, en het Pieterpad komt er (bijna) langs.

In het kort:
de Twee Gezusters

Locatie: Groesbeek, Nederland
Prijs per kamer tussen 55 en 90 euro per nacht.
Prijs voor de hond: 5 euro per nacht

Gevonden in het boekje: 20x logeren & op stap met je hond

Ook leuk om te lezen

Leave a Reply