Volg ons…
Kijk ook eens bij…
Hondenvakanties

Hunneketravel

hovWilt u advertentieruimte huren, een product onder de aandacht brengen of misschien wel samen met ons een winactie organiseren? Op deze pagina kunt u meer informatie vinden: adverteren op opstapmetdehond
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de nieuwsbrief door middel van het sturen van een email. Inschrijven nieuwsbrief
Tags
Gallery
p1000412 img_8372 maranoa-1 img_7253
Disclaimer
Niets mag zonder onze toestemming van deze site worden overgenomen. Alle foto’s, kopfoto’s en teksten zijn – tenzij anders vermeld – eigendom van op stap met de hond. Wil je iets gebruiken of overnemen, neem dan contact met ons op. Op stap met de hond © 2010

Kvk: 27342699
BTW

Ouwehands Dierenpark

Ouwehands dierenpark in Rhenen is een van de weinige dierenparken in Nederland waar de hond mee naartoe mag en kan. De hond heeft gratis entree, en je kunt poepzakjes krijgen bij de ingang.
De hond moet (uiteraard) aangelijnd blijven en mag niet overál naar binnen. In Het Noordzeewad, de kinderboerderij, de foodcounters in alle restaurants en de Theatertent zijn honden niet welkom. Er zijn in het park voldoende terrasjes waar je wat kunt eten, alleen kun je niet met zijn allen (tegelijk) naar binnen om wat te eten te halen.
Onze hond vond het erg leuk en interessant. Er waren vreemde geluiden, vreemde beesten en veel te snuffelen.
Er waren best veel mensen met honden, van (hele) grote tot (hele) kleine honden. Niet iedereen hield zich aan de regel dat honden kort aangelijnd moeten zijn, en sommige honden liepen dan ook aan een lange rollijn. Ik persoonlijk vond dat erg lastig, omdat ik het niet nodig vond dat Benco ging spelen met andere honden daar in de dierentuin. (spelen doen wij zowiezo niet aan de lijn.)

Er is in de dierentuin uiteraard een opruimplicht. Bij de ingang kun je poepzakjes krijgen, maar zorg dat je er zelf ook voldoende bij je hebt.
Wij vonden het geslaagd en gaan zéker nog eens terug!
Het berenbos is wat ons betreft een echte aanrader! Er lopen ook wolven rond, en ook die vonden we mooi om te zien. Ze waren net aan het stoeien/spelen/vechten, dus er was voldoende te zien!

In het kort:
Ouwehands Dierenpark (klik voor de link)
Grebbeweg 111,
Rhenen

Ook leuk om te lezen

Leave a Reply