Volg ons…
Kijk ook eens bij…
Hondenvakanties

Hunneketravel

hovWilt u advertentieruimte huren, een product onder de aandacht brengen of misschien wel samen met ons een winactie organiseren? Op deze pagina kunt u meer informatie vinden: adverteren op opstapmetdehond
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de nieuwsbrief door middel van het sturen van een email. Inschrijven nieuwsbrief
Tags
Gallery
groepsfoto-benco img_7158 bovenop de toren van Pappenheim p1010494ldd
Disclaimer
Niets mag zonder onze toestemming van deze site worden overgenomen. Alle foto’s, kopfoto’s en teksten zijn – tenzij anders vermeld – eigendom van op stap met de hond. Wil je iets gebruiken of overnemen, neem dan contact met ons op. Op stap met de hond © 2010

Kvk: 27342699
BTW

Groenendaalse Bos, Heemstede


Vanmorgen maakten we een wandeling door het Groenendaalse Bos in Heemstede. We waren hier nog nooit geweest, maar daar gaat zeker verandering in komen!
Het is een mooi bos, waar in een groot gedeelte honden toegestaan zijn en daar ook los mogen lopen. Dit is een omheind gedeelte.
In het bos kun je heerlijk wandelen. Er zijn een aantal sloten en er is ook een klein meertje waar de honden lekker in kunnen zwemmen. Dit meertje heeft redelijk schoon water. De sloten zijn niet allemaal even schoon.
Er geldt een opruimplicht, en er staan ook vuilnisbakken, soms moet je er wel even naar zoeken.

Er zijn een aantal wandelingen uitgezet die je kunt volgen aan de hand van gekleurde paaltjes. Bij de kinderboerderij kun je de wandelingen kopen. Let op: alleen de gele route (1,5km) is geschikt voor mensen met honden. De rode wandeling (4.2km) gaat door gebieden waar de hond niet toegestaan is.

Buiten dit wandel gedeelte is een speeltuin gevestigd, waar honden ook welkom zijn. Aangelijnd en niet in het zand. Na het betalen van de entree van deze speeltuin (€2,50 pp) krijg je een stempeltje op je hand en kun je de hele dag in en uit lopen. Tussendoor even de hond uitlaten kan dus prima!

Er is ook een kinderboerderij (honden aangelijnd toegestaan) vlakbij,
en aan de Herenweg zit een pannenkoekenhuis.

Genoeg te doen voor een dagje op stap met de hond!

Adres: Groenendaal, Heemstede.
Website
Wikipedia
(geschiedenis)
Everytrail-wandeling 25 juli 2010

Leave a Reply