Volg ons…
Kijk ook eens bij…
Hondenvakanties

Hunneketravel

hovWilt u advertentieruimte huren, een product onder de aandacht brengen of misschien wel samen met ons een winactie organiseren? Op deze pagina kunt u meer informatie vinden: adverteren op opstapmetdehond
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de nieuwsbrief door middel van het sturen van een email. Inschrijven nieuwsbrief
Tags
Gallery
100_8244 img_1548 De Pasterze Gletsjer IF
Disclaimer
Niets mag zonder onze toestemming van deze site worden overgenomen. Alle foto’s, kopfoto’s en teksten zijn – tenzij anders vermeld – eigendom van op stap met de hond. Wil je iets gebruiken of overnemen, neem dan contact met ons op. Op stap met de hond © 2010

Kvk: 27342699
BTW

Theefabriek, Houwerzijl

De reis naar de theefabriek in Houwerzijl was voor ons een bijzonder. De snelweg houdt op een gegeven moment op, en door dorpjes en over kringelweggetjes kwamen we bijna bij het einde van Nederland!
De theefabriek is een theemuseum, theeschenkerij en een theewinkel. Het museum hadden wij vrij snel gezien. (ongeveer 30 min.)

In de theeschenkerij zijn honden welkom. Ook is er een groot terras buiten waar je met mooi weer heerlijk kunt zitten.

In de winkel lijkt het me wat spannend met onze hond, er staan namelijk zoveel dingen op de grond, en glazen en kopjes op kasten. Wij kozen ervoor om 1 voor 1 even te gaan kijken.
Ze schenken er zoveel soorten thee, dat het lastig kiezen is. En dan moet je óók nog kiezen wat voor lekkers je erbij wilt.
Wij vonden het in ieder geval héérlijk!

Na dit bezoek reden we door naar Lauwersoog, om daar even lekker te gaan wandelen. Er zijn verschillende plekken waar de hond los mag rond het Lauwersmeer, dat staat met borden duidelijk aangegeven.

Naam: De Theefabriek
Locatie: Houwerzijl, Groningen, Nederland
Openingstijden afhankelijk van het seizoen, kijk goed op de website!
Geschikt voor: Brunch, Lunch, High tea
Honden welkom, mits aangelijnd
Klik op het logo voor de website

Leave a Reply